Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ateşli grip geçiren bir basketbolcunun koronavirüs testine tabi tutulduğunu ve testin negatif sonuçlandığını açıkladı. İsmi belirtilmeyen oyuncu, 10 gün boyunca evde kalacak.

Aaron Harrison'dır. Normal grip diye açıklamış zaten basketbol hesapları.

Şu an geldiğim avm bomboş. 15 kaç dolu olurdu normalde. Rahat rahat yapıyoruz alışverişimizi mis gibi

Yemin ediyorum ligdeki maçların oynanmaya devam edilmesi saçmalık, gerizekalılık. Virüs tehlikesi yoksa niye seyircili oynanmıyor? Virüs tehlikesi varsa neden ertelenmiyor? Taraftarların canı can da, sporcuların canı patlıcan mı? Onlar virüsten kapmayacak şekilde mi programlandı?

Böyle ülkenin... Neyse Silivri soğuktur şimdi.

Bağışıklığı yalnızca vitamin takviyelerine yeme içmeye indirgememek lazım, günlük 10 dakika mindfullness meditasyonu da gayet etkiliymiş bu konuda. Hali hazırda başka sebeplerden ötürü tatbik ediyordum, genel sağlık ve bağışıklık üzerine bir kaç şey okudum o konularda da etkiliymiş.

Pubmed'de bir sürü araştırma var ama sıkıldım hepsini niye okuyayım zaten manyakmıyım.
param olsun zaten gergin olursam silksinler.

Yurtdışından gelenlere GPS takip chipi takiklmali evinde çıkanın gotunden kan alsınlar. Anca boyle kati kurallarla bu virusu bastirabiliriz

Adamların götünde ayı bağırıyor, amca da makarna derdine düşmüş.

İzlanda 22 vaka daha bildirmiş 156 oldu. 300 bin nüfus zaten bu gidişle ben gittiğimde 3-5 kişi kalacak

İçişleri Bakanlığı: "Türkiye ve Gürcistan, yarından itibaren Sarp Sınır Kapısı’nı karşılıklı olarak geçici süreyle yolcu trafiğine kapatacak."

Bağışıklığı yalnızca vitamin takviyelerine yeme içmeye indirgememek lazım, günlük 10 dakika mindfullness meditasyonu da gayet etkiliymiş bu konuda. Hali hazırda başka sebeplerden ötürü tatbik ediyordum, genel sağlık ve bağışıklık üzerine bir kaç şey okudum o konularda da etkiliymiş.

Pubmed'de bir sürü araştırma var ama sıkıldım hepsini niye okuyayım zaten manyakmıyım.
Namaz kılmakta bir çeşit mindfulness meditation

Bunlar aptal ya. Derbi maçı var en büyük tehlike bu maçın izlenmesinde ortaya çıkacak aptaloglu aptallar bein ile bir araya gelip karar alacaklarmis neyi bekliyorsunuz embesiller. Maçın bitip var olan virüsün iyice yayılmasını mı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt