İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
üstadı kurtarmak için seferberlik ilan edelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kısaca zenginler. Fakir ölsün önemli değil modunda zaten her ülkeFiorentinalı 19 yaşındaki Vlahovic'te semptom görülmeden koronavirüs çıkmış, en tehlikelisi de bu sanırım direk bulaştırma sebebi.
Şu an için hükümetler, spor takımları, sinema oyuncuları; medya çalışanları test yaptırabildi kolayca ama halk bu konuda çok geride.
Allah yolundan geliyorlar, temizlerdir diye dusunmus olabilirler mi acb yawBende bununla alakalı bir şeyler paylaşmıştım. Tedavi olunup iyileşilse dahi özellikle ciğerlerde kalıcı hasar bırakabildiği yönünde. Tabii onunnda oranına bakmak lazım belki zaten sigara kullanan ve fiziki kondisyonu kötü olanlarda falan yaşanıyordur bu durum.
Bir de bizimkiler umrecilerin son partisini karantinaya almış dün gece sanırım. Şaka gibi ülke yaw yemin ederim tepki gelmese hayatta almazlardı birini bile.
Kesinlikle böyle düşünenler vardır. Umreden gelenler hiç memnun değilmiş zaten bu karantina olayından xDAllah yolundan geliyorlar, temizlerdir diye dusunmus olabilirler mi acb yaw
Sevap olduğunu sanıyorlar ziyarete gitmenin halbuki gösteriş çok daha büyük bir günah. Cahil herifler. Bu cahillik olmasa İslam dini çok daha iyi bir şekilde temsil olacak dünyada. İslamın ilk emirlerinde bir okumaktır, kendine müslümanım diyenleri çoğu kulaktan dolma müslüman. Okuyup araştırdıkları yokBunları napacaz? Umreye sırf ziyaret edilsinler, reklam olsun diye giden bir kitle var memlekette
Ekli dosyayı görüntüle 74591Ekli dosyayı görüntüle 74592Ekli dosyayı görüntüle 74593
Bunun mantığı ne ya?
Kanıtlanan bir şey yok ancak böyle bir şüphe varmış. Wuhandaki bir ekip bununla ilgili çalışma yapılması gerektiğini söylemiş test grupları oluşturulup. Ben de bilmiyorum ama böyle kaynaklar var, hepsi aynı şeyi söylüyorBunun mantığı ne ya?
Hangi testi yapmışlar; kime yapmışlar da bu sonuca ulaşmışlar.
Zikkim icin
Bu piçleri kim karantinaya alacak. Ülke gerizekalıdan geçilmiyor herkes skne göre davranıyor. Ulan kuzey kore gibi olmak vardı yemin ederim. Bu halk anca o zaman adam olur