Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mevzu atlatıldığı vakit Çin, İtalya ve İran adlı gerizekalı sürüsü ülkelere kesinlikle ağır yaptırımlar uygulanmalı. Özellikle Çin'e , tepelerine nükleere kadar hakediyorlar çünkü. Oradaki gerizekalıların yedikleri bok yüzünden bizim ailelerimiz tehlikede hatta kendimiz de tehlikedeyiz. Kim verecek bunun hesabını ?

Kanıtlanan bir şey yok ancak böyle bir şüphe varmış. Wuhandaki bir ekip bununla ilgili çalışma yapılması gerektiğini söylemiş test grupları oluşturulup. Ben de bilmiyorum ama böyle kaynaklar var, hepsi aynı şeyi söylüyor

Olay şu:

"The coronavirus could invade cells through the combination of spike protein (S protein) and angiotensin-converting enzyme 2 (ACE2), causing tissue damage.

As well as the lungs, many other organs of the human body, such as the testes, small intestine, kidney, heart, and thyroid are affected by the ACE2, the team said.

The male reproductive function could be affected, as a large amount of ACE2 shows up in testes, mainly concentrated in testicular spermatogonia.

Although no research has confirmed that novel coronavirus damages the testes and affects male fertility, it is highly similar to the SARS virus and these infections invade the same cell receptor, namely ACE2. The SARS virus infection can cause severe immune damage to the testes, causing orchitis and dysfunction of some reproductive-related cells.

Theoretically speaking, the COVID-19 infection may cause testicular damage, affecting sperm production and androgen synthesis, the team experts said. "
Dolaylı bir etkileme olabilir de kalıcı etki vermesi için yenilenebilir hücrelerin bu fonksiyonu kaybetmesi lazım.

Bu piçleri kim karantinaya alacak. Ülke gerizekalıdan geçilmiyor herkes skne göre davranıyor. Ulan kuzey kore gibi olmak vardı yemin ederim. Bu halk anca o zaman adam olur

Umreden gelenler kolayca tespit edilip karantinaya alınmadı. Binlercesi geçtiğimiz hafta içerisinde gelip halka karıştı. Ayrıca umreden gelenlerle ülke içerisinde toplananları aynı kefeye koymak saçmalık. Evet kulübe vs gitmeleri aptallık ama umreden gelenler apayrı bir mesele.

Eveeet.

Bursa'da 2. vaka var sanırım.

Kaynak yine aynı tıp okuyan arkadaşım. (kendi gözümle görmediğim için %100 doğrudur diyemem ama güvenirim çocuğa)

Bu ne denli bir bilgi karmaşıdır

Virus Çinlilerden mi çıktı yoksa başkaları tarafından Çin'de mi çıkarıldı?
Virus doğal olarak mı çıktı yoksa biyolojik silah mı?
Virusun aşısı daha virus çıkmadan üretildi mi?
Üretilen ya da üretilecek bu aşılar insanlığa yeni bir ölüm getirecek mi?
Ülkeler kasıtlı olarak mı tedbir almadılar yoksa bu denli bilgisiz ve öngörüsüzler mi?
Birileri kendilerine Dünya'yı şekillendirme vazifesi mi çıkarıyorlar?
Aynı bölgeden daha önce de bu sınıf virüs çıkmış ve salgına neden olmuş.

bizde ztn 1-2 aydir olma lakin daha yeni test edilip diagnose edildigi icin covidli var denmesinin ihtimali nedir
cunku anladigim uzre kapan solunum sikayeti ile hastaneye gidior. ben COVIDliyim diye degil. yani bunca zamandir bu mevzudan olen, yaralanan ya da atlatan olabilmis midir diye aklima geldi
Kesin olmustur zaten

Olen de olmustur

Çoğumuz için isabetli olur diye düşünüyorum. Bu haberi fazla yaymayalım aman virüs bulaşsın diye öpücüklere boğulabiliriz
O degil de Egemenin dediği gibi yaşlıları öldürüyor gençleri gay edip üremeyi durduruyor. Nüfus kontrolü icin üretilmiş bir virus oldugu artik kabak gibi ortada. Bu buyuk ihtimalle deneme sürümü idi zamanla daha ileriye gideceklerdir. Abv bill gates ve şürekası. Orçolar.

O degil de Egemenin dediği gibi yaşlıları öldürüyor gençleri gay edip üremeyi durduruyor. Nüfus kontrolü icin üretilmiş bir virus oldugu artik kabak gibi ortada. Bu buyuk ihtimalle deneme sürümü idi zamanla daha ileriye gideceklerdir. Abv bill gates ve şürekası. Orçolar.
Akşama maç ne olur rengim?

Kan alacagiz rengim.
cad635d3-ed47-4aac-b294-79c1981f3f42.jpg

rengim büyük alim kadir mısıroğlunun 2004te kaleme aldığı kitabındaki corona yorumuna ne diyosun

Ben de bu soruyu soracaktim, bu virusler nasil cogaliyor? Mesela ilk insana gectikten sonra orada ureyip cogaliyor ve sonra da baska vucutlara mi transfer oluyor?
Bir de iyilesme sureci nasil oluyor? Kendi kendimize iyilesiyorsak a - virus vucut icinde imha mi ediliyor? b - vucut viruse bagisiklik kazanip virus ile mi yasiyoruz? Aslinda bu sorulari Doctor @ Melih Peker'e sormak lazimdi ama nasil mention yapacagim bilmiyorum
Komplo teorilerine fazla inanmam ama dun bu soruyu sormamin nedenlerinden biri b şıkkındaki " vucut viruse bagisiklik kazanip onunla mi yasiyoruz" idi. Yani bu kısırlık olayi dogruysa insan suphe etmiyor da degil. Acaba kadinlarda ne gibi kalici hasarlar birakiyor? Sadece erkeklere hasar birakiyorsa komplo teorileri biraz havada kaliyor. Sonucta bir kadin sadece bir erkekten hamile kalabilir ama 1 erkek binlerce kadini hamile birakabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt