- 3 Haziran 2015
- 56.762
- 65.897
- 4.143
Gramini 10€ satiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru ama corona'dan daha fazla kişinin ölmeyeceği ne malum?Canan hoca'yı dinledim diyir ki'' kasım, aralık, ocak ayın da amerika da toplam 148bin grip hastası oldu ve bunun 8200 kişisi öldü, bu medya bu olayı neden bu kadar gündem de tutmuyor, ölüm oranı corana virüsünün çok üstündedir''
Doğru ama corona'dan daha fazla kişinin ölmeyeceği ne malum?
Abartıldığı doğru ama yeni bir virüs ve daha ölümcül olduğu için herkeste doğal olarak panik varÖnlem alınacak tabi ki ama işi sanki fazla boyutta abarttılar.
Oranlar daha ölümcül olduğunu göstermiyor. Doğru önlemler ile üstesinden rahatlıkla gelinebilir diye düşünüyorum. İnşallah kayıpsız geçeriz.Abartıldığı doğru ama yeni bir virüs ve daha ölümcül olduğu için herkeste doğal olarak panik var
Canan hoca'yı dinledim diyir ki'' kasım, aralık, ocak ayın da amerika da toplam 148bin grip hastası oldu ve bunun 8200 kişisi öldü, bu medya bu olayı neden bu kadar gündem de tutmuyor, ölüm oranı corana virüsünün çok üstündedir''
Kaç yıllık ve kaç tane türevi olan griple henüz genele yayılmamış, tespiti pahalı ve davranışı belirsiz bir virüsü nasıl kıyaslıyorsun yav?Oranlar daha ölümcül olduğunu göstermiyor. Doğru önlemler ile üstesinden rahatlıkla gelinebilir diye düşünüyorum. İnşallah kayıpsız geçeriz.
Korona Kerim okumaları gerek.
(Dinle dalga geçmek için yazmadım yanlış anlaşılmasın)

Ekli dosyayı görüntüle 74605Ekli dosyayı görüntüle 74604Oranlar daha ölümcül olduğunu göstermiyor. Doğru önlemler ile üstesinden rahatlıkla gelinebilir diye düşünüyorum. İnşallah kayıpsız geçeriz.
Ben kıyaslamıyorum yahu prof dr dediğini yazdım. Sadece Canan hoca'da değil bir çok hocanın söylemi bu şekildeydi. Dün uşak hastalandı acile gittim, acil de olan doktor da benzer şeyleri söyledi. Tedbiri bizden takdir allahtan.Kaç yıllık ve kaç tane türevi olan griple henüz genele yayılmamış, tespiti pahalı ve davranışı belirsiz bir virüsü nasıl kıyaslıyorsun yav?
Ben kıyaslamıyorum yahu prof dr dediğini yazdım. Sadece Canan hoca'da değil bir çok hocanın söylemi bu şekildeydi. Dün uşak hastalandı acile gittim, acil de olan doktor da benzer şeyleri söyledi. Tedbiri bizden takdir allahtan.