- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Barlar kafeler kapanırsa diğer aşama sokağa çıkma yasağı olur herhalde 1 aya
Ulan çinli şrfsz
Ulan çinli şrfsz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barlar kafeler kapanırsa diğer aşama sokağa çıkma yasağı olur herhalde 1 aya
Ulan çinli şrfsz
Nerde istikametin şu anda ?
Akp'nin oy orani azalacak gibi gorunuyor
Akp'nin oy orani azalacak gibi gorunuyor
Yok öyle ! O açılış maçını yapacağız!!İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina:
"EURO 2020'nin iptal edilmesini isteyeceğiz. Serie A'yı haziranda bitirmek istiyoruz."
Aynı ben ve üniversite projeleri...Bütün ülkeler aynı süreçlerden geçmesine rağmen vaka sayısı az olunca kimse takmıyor yükselince iş işten geçince hamle yapılıyor çok ilginç.
Bütün ülkeler aynı süreçlerden geçmesine rağmen vaka sayısı az olunca kimse takmıyor yükselince iş işten geçince hamle yapılıyor çok ilginç.
Ulan hergun mutasyon mu geçiriyor bu s.ctgmin virüsü. Bir gün sicakliga dayanir bir gün gençleri öldürür yarin kanatlanip ucmaya da başlarmutasyon geçirdi gençleri mi etkiliyor yoksa çin denilen ülke kaşarlık yapıp genç vakaları mı sakladı
Etkide yaş sınırı yok diye biliyorum,sadece hafif atlatıyor genç nüfus diyorlar,Açıklamada ki genç vakalar kritik mi değil mi onu bilmek lazım dedim bir daha baktım yoğun bakımdalarmış kritik durummutasyon geçirdi gençleri mi etkiliyor yoksa çin denilen ülke kaşarlık yapıp genç vakaları mı sakladı
dün çocuğunu hastaneden kaçıran baba, bugün karantinaya alınan kişilerden ikisi kaçmaya çalışmış.4-5 gün sonra ne oluyor?
mutasyon geçirdi gençleri mi etkiliyor yoksa çin denilen ülke kaşarlık yapıp genç vakaları mı sakladı