Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef bizim cahil ve bencil halkımız yüzünden vaka sayısı 1000leri çok rahat bulacaktır. Insta'dan bakıyorum millet hala gezmelerde, parti yapmalarda. Afedersiniz ama sokayım böyle ülkeye de dünyaya da Çinlilere de.
Akp ilce toplantilari yapiyor, Chp kadinlarini topluyor. Bu rezillik tepeden basliyor.

Vaka sayısı 18 olmuş. 1 haftaya 1000 olur bu sayı.

Bu kadar ihmal olmaz gercekten.

Italya patlak verdikten sonra herkes aslinda uyanmaliydi ama hala miy miy uyuz uyuz takilan ülkeler var. Böyle berbat ötesi bir genel kriz yönetimi olamaz.

Hollanda bugüne kadar bu ülkelerden birisiydi

Saçmasapan sebeplerden dolayı ilkokul ortaokul düşük meslek okullar açık bıraktılar bugün 3 hafta boyunca kapatılacağı duyurdular. Medyadada bununla ilgili doğru düzgün haber yapmıyorlar 1 saatlik haber programlar hariç. Tuhaf işler dönüyor...

henüz resmi olarak ilan edilen vaka yokken sosyal medya'da dünya haritasi paylasip türkiye'de yok diye övünen troller vardi.

2 tl indirim oldu mu dükkanlara saldirmalari normal. türk milletiyiz, biz böyleyiz. 2*2=4 yani.

İtalya 80 yaşın üstündekileri tedavi etmeyecekmiş ayrıca yeni vaka sayılarında genç hasta sayısı çok yüksekmiş

Dostum hükümetin böyle bir maddi yükün altına girebileceğini zannetmiyorum.

Olay İtalya'ya dönüp Türkiye virüsün merkezlerinden biri haline gelirse o yükün altına hiç giremezler. Sars gibi uzun süre ufak ufak olsa da sürmesi beklenen bir virüs varken bundan -Allah korusun- İtalya kadar etkilenmiş bir Türkiye en ciddi sıcak para kaynağından da olur.

Hollanda bugüne kadar bu ülkelerden birisiydi

Saçmasapan sebeplerden dolayı ilkokul ortaokul düşük meslek okullar açık bıraktılar bugün 3 hafta boyunca kapatılacağı duyurdular. Medyadada bununla ilgili doğru düzgün haber yapmıyorlar 1 saatlik haber programlar hariç. Tuhaf işler dönüyor...

Bizim burada da daha cuma günü karar verdiler okullarin kapanmasina.

Tüm Avrupa nin bu kadar ihmalkar olmasinin hic bir mantikli aciklamasi yok. Resmen bile bile insanlari tehlikeye sürüklediler ve hala devam ediyorlar.

Avrupa ülkelerinden gelmiş yedi, Amerika’dan gelmiş üç vakamız var.

15 mart itibariyle umreden yeni gelenler bu listeye dahil değil. Yarın akşama doğru onların sayısı eklenir 30'a tamamlarız muhtemelen

bu yazıya ne dersiniz

post-apocalyptic dünya

bazı bölümlere hak verdim abi, komplo teorileri bazen komik gelir bana ama dünyaya yön vermek isteyen o gizli denen güçler yine bi şeyler deniyor olabilir.

arkadaşlar dünyanın her yerinde insanlar benzer tepkiler veriyor

dolayısıyla bizim insanımız şöyle böyle diye ahkam kesmenin anlamı yok

bugün karantina olmayan abd şehirlerinde de ucuz mağaza açılışı olsa insanlar yıkar orayı

bunun sebeplerinden birisi tüketim alışkanlığı diğeri yoksulluk bir diğeri de pper pressure dedikleri şey

dünyada ne oluyorsa bizde de o olacak muhtemelen

trnin en büyük sıkıntısı devlet yapsı çok zarar gördüğü için organizasyon sıkıntısı yaşanabilir

tabi bir de ekonomi zaten batık olduğu için altından kalkılmayabilir sürecin

Komplo teorilerin 99%ı hayal ürünüdür ama bu hastalık birden ortaya çıkmış olamaz.

Avrupa ülkelerinden gelmiş yedi, Amerika’dan gelmiş üç vakamız var.

15 mart itibariyle umreden yeni gelenler bu listeye dahil değil. Yarın akşama doğru onların sayısı eklenir 30'a tamamlarız muhtemelen

ümreden gelenler içimizden geçecekler. onların çoğu pozitif çıkacak bence

henüz resmi olarak ilan edilen vaka yokken sosyal medya'da dünya haritasi paylasip türkiye'de yok diye övünen troller vardi.

2 tl indirim oldu mu dükkanlara saldirmalari normal. türk milletiyiz, biz böyleyiz. 2*2=4 yani.
Çok boş yapıyorsun yine. Türk insanını küçümseyeceğine sen kimsin bilader? Kendin nesin ki ha bire Türk insanı şöyle böyle diye ahkam kesmeye çalışıyorsun?

Avrupa ülkelerindeki insanlar çok mu farklı?

İlk kendine bak ne şeysin diye.

Kavgaya da çevirmeyeceğim bunu başka cevap yazmayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt