- 5 Şubat 2013
- 15.492
- 2.680
- 1.828
Is yerine gidecekmisiniz
yok belirli kisiler gidiyor sadece (eczanede, markette calisanlar vsy.)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Is yerine gidecekmisiniz
Akp ilce toplantilari yapiyor, Chp kadinlarini topluyor. Bu rezillik tepeden basliyor.Maalesef bizim cahil ve bencil halkımız yüzünden vaka sayısı 1000leri çok rahat bulacaktır. Insta'dan bakıyorum millet hala gezmelerde, parti yapmalarda. Afedersiniz ama sokayım böyle ülkeye de dünyaya da Çinlilere de.
Devlet bunun için var zaten.
Bu kadar ihmal olmaz gercekten.
Italya patlak verdikten sonra herkes aslinda uyanmaliydi ama hala miy miy uyuz uyuz takilan ülkeler var. Böyle berbat ötesi bir genel kriz yönetimi olamaz.
İsyerlerinin kapatilmasi lazim
Hem sokaga cikmayin deyip isyerlerinin açık kalmasi kadar mantiksiz iş yok
İnsanlara da ucretli izin verilecek başka kosul yok
ub.mesaji
Calistim biliyorum durumu ama zaten sirketler yeterince kâr ettiUğur sanırım sen hiç özel sektörde çalışmadın.![]()
Dostum hükümetin böyle bir maddi yükün altına girebileceğini zannetmiyorum.
Hollanda bugüne kadar bu ülkelerden birisiydi
Saçmasapan sebeplerden dolayı ilkokul ortaokul düşük meslek okullar açık bıraktılar bugün 3 hafta boyunca kapatılacağı duyurdular. Medyadada bununla ilgili doğru düzgün haber yapmıyorlar 1 saatlik haber programlar hariç. Tuhaf işler dönüyor...
bazı bölümlere hak verdim abi, komplo teorileri bazen komik gelir bana ama dünyaya yön vermek isteyen o gizli denen güçler yine bi şeyler deniyor olabilir.bu yazıya ne dersiniz
post-apocalyptic dünya
![]()
Dr. Nurettin Akçay | Biyolojik saldırı iddialarını konuşurken asıl odaklanmamız gereken yeri kaçırıyor muyuz?
Koronavirüsün ilk kez duyurulduğu günden beri, virüsün kaynağı olarak tüm dünyaya sunulan resmi anlatı şuydu: Virüs Vuhan’da bulunan bir Seafood Markette ortaya çıkmıştı. Hastalığın sıfır noktası burasıydı. Burdan Vuhan şehrine, Vuhan’dan Hubei eyaletine, sonra Çin’in diğer şehirlerine ve en son...www.independentturkish.com
Kaynak var mı okuyalımİtalya 80 yaşın üstündekileri tedavi etmeyecekmiş ayrıca yeni vaka sayılarında genç hasta sayısı çok yüksekmiş
Avrupa ülkelerinden gelmiş yedi, Amerika’dan gelmiş üç vakamız var.
15 mart itibariyle umreden yeni gelenler bu listeye dahil değil. Yarın akşama doğru onların sayısı eklenir 30'a tamamlarız muhtemelen
Çok boş yapıyorsun yine. Türk insanını küçümseyeceğine sen kimsin bilader? Kendin nesin ki ha bire Türk insanı şöyle böyle diye ahkam kesmeye çalışıyorsun?henüz resmi olarak ilan edilen vaka yokken sosyal medya'da dünya haritasi paylasip türkiye'de yok diye övünen troller vardi.
2 tl indirim oldu mu dükkanlara saldirmalari normal. türk milletiyiz, biz böyleyiz. 2*2=4 yani.