Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok acil bir şeyler yapılmalı. Lafına en çok itibar edilen siyasi figür RTE olduğuna göre iş RTE de bitiyor. Milletimizi evde oturmaya davet ediyorum demeli. Yok yere kalabalığın içine girilmemeli. Cuma namazları iptal edilmeli. Günlük artış oranı korkunç boyutlara ulaşmamalı!

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dezenfekte edilen uçakla götürülecekmişiz öncesinde sağlık personeli bir takım taramalar yapacakmış

istanbulda karantina için yerler ayarlanmış, ziyaretçi yokmuş filan

ancak izin formu doldurup bugün romaya gitmem lazım

gelmeyen çok sayıda türk de varmış kalmayı seçenler yani onu ben sorunca söylediler

Az evvel iki cahille iletişim kurdum. Yok böyle bir şey Amerikan'ın oyunu diyor. Nereden duydularsa "psikolojik savaş" terimini kullandılar. Odama geçtim kendimi ofise kilitledim. Cam ofis; camın arkasından iletişim kuruyorum artık! Genelge yayınlansa da işe gelmesek zaten işler durma noktasında. Şakaya gelmez.

dezenfekte edilen uçakla götürülecekmişiz öncesinde sağlık personeli bir takım taramalar yapacakmış

istanbulda karantina için yerler ayarlanmış, ziyaretçi yokmuş filan

ancak izin formu doldurup bugün romaya gitmem lazım

gelmeyen çok sayıda türk de varmış kalmayı seçenler yani onu ben sorunca söylediler

Hocam Roma'da ne yapacaksın? Şart mı; virüsün merkezi orası. Ne kadar önemli olabilir oraya gidişin?

sosyetik tayfasıda istanbuldan kaçıp çeşmeye alacatıya bodruma yazlıklarına gitmiş neymiş orada virüs yokmuş hava temizmiş

bizim milletin gevşekligi cidden akıl alır gibi degil

sosyetik tayfasıda istanbuldan kaçıp çeşmeye alacatıya bodruma yazlıklarına gitmiş neymiş orada virüs yokmuş hava temizmiş

Kendi özel araçlarıyla tatil beldesindeki evlerine gitmeleri mantıklı bir hareket. Temiz havada bahçeli evlerinde yaşamaları gayet olumlu.

arkadaslar konu ciddi, sandiginizdan ciddi, biz nekadar önlem alsakta eve kendimizi kapasakta, bi cok cahil hala aldirmadan gezmekte. bu durumda benim eve kitli kalmamin ne faydasi kaldi, önlem alacaksak herkes uymali bir tek ahmet mehmet degil, böyle yaptikca vakalarin önüne gecemeyiz NET!

En iyisini yapmışlar. Müstakil bir eviniz varsa, aracınız da varsa basın gidin durmayın. Tatil maksatlı değil ancak, doğru düzgün izole şekilde yaşayın

İnsanlar sabah metro otobüs metrobüs gibi araçları kullanıyor bir tane bilinçsiz insan bu araçlara binse virüs inanılmaz hızla yayılır.
bunun önlemi varmı acaba merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt