Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu ülkede muktedirlerden böyle bir konuşma dili göremeden ölücez ya ona yanıyorum.
Tuğba Tekerek... Bunlardan çok var Almanya da. Yeşil ve Sosyal Demokratlari seçerler.

Genellikle Hükümet karşı Alevi yahut Kürt dır.

Son düzenleme:
Tuğba Tekerek... Bunlardan çok var Almaya da. Yeşil ve Sosyal Demokratlari seçerler.

Genellikle Alevi yahut Kürt dır, ve hükümet düşmanlarılar dır
Hocam Merkel'in konuyla ilgili konuşması için ekledim. TT veya onun söylemi değil ekleme sebebim.

Tuğba Tekerek... Bunlardan çok var Almanya da. Yeşil ve Sosyal Demokratlari seçerler.

Genellikle Alevi yahut Kürt dır, ve hükümet düşmanlarılar dır

Şimdi sen alevi ve Kürtleri neden zan altinda biraktin ? Laf ederken biraz lafin nereye gidecegine dikkat et dostum

1584356139399.webp

Şimdi sen alevi ve Kürtleri neden zan altinda biraktin ? Laf ederken biraz lafin nereye gidecegine dikkat et dostum
Alevi yahut kurt dır dedim, başka birşey ilaveten yazmadım. Yanlış anlaşılmasim benim de çok iyi bir arkadaşım alevi kürdü dır. Birseysel problemim yok.

Demek istediğim, Hükümet karşı Kürt/Alevi toplumundan genellikle politika ile uğraşanların görürsün Türk-Almanlarında.
Hükümete yakın "Suni Türkler" pek görülmez gazeteci/politikacı kesiminde. Gözlemim o yönde.

almancılar gelmeye baslamıs 30 gun karantınaya alınmalılar 14 degil
yasaklasalar ya neden geliyor bunlar

Vakaların Eskişehirde olduğunu iddia eden çok fazla kişi var ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kendim için korkmuyorum kardeşimin kalp hastalığı var onun şu an bağışıklık sistemi çok zayıf ondan korkuyorum psikolojim bozuldu ilk vaka açıklandığından beri

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almanya'yla Türkiye'nin mevcut şartlarına bakıp Türkiye'ye dönme çabası garip. Türkiye'ye de gelsen yapabileceğin en mantıklı iş evde oturmak. Türkiye uzun süre diğer Avrupalı ülkelerden çok daha hazırlıklıydı ama bugüne kadar sağlığını koruyabilen gurbetçi olsam, artık Trump'ından İran'ına kadar herkesin mecbur dikkate aldığı bu lanet konusunda yerimden ayrılmamayı tercih ederdim. Almanya, Amerika, Fransa salgınla mücadele ederken maddi-manevi bütün çabaları harcarken Türkiye ne kadar iyiniyetli olursa olsun belli aşamadan sonra yıllardır aptal saptal yerlere harcanan paralar, yekten zengin edilen siyasal islamcılar, buğdayı bile dışardan ithal etmek durumunda kaldığı gıda faaliyetleri neticesinde orta vadede imkan açısından hepsinden geride kalacaktır. Bunun önüne geçmemizin tek yolu cafe-pavyon-bar kapatırken gösterdiğimiz gözü kara mertliği esas oy potansiyelini gösterdiğimiz cami-türbe-umreye de göstermek. Bunu yapabileceğimize dair bir inancım olmadığı için kısa zamanda bir İtalya olmasa da Almanya'dan çok daha iyi konumda olamayacağımızı düşünüyorum. Çin'den Avrupa'ya geçtiği gibi en geç 2-3 hafta içinde virüsün merkezi olmasa da en büyük tehdit bölgelerinden biri Türkiye olacaktır.

G.tünüzden kan almaya geldik... sizleri mezara yollamaya geldik, İnsanlar

Yeni önlem paketi açıklanacaktı. Var mı bir durum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt