Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Ekli dosyayı görüntüle 74686
Hoççakalın gidiyom ben
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Corona'nın Ünsal Vardar testi pozitif çıkmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 74686
Hoççakalın gidiyom ben
Hayır Ünsal, olamaz bu... şaka de...ama birşey de Ünsal...Ekli dosyayı görüntüle 74686
Hoççakalın gidiyom ben
Tuğba Tekerek... Bunlardan çok var Almanya da. Yeşil ve Sosyal Demokratlari seçerler.
Bu ülkede muktedirlerden böyle bir konuşma dili göremeden ölücez ya ona yanıyorum.
Bana da mektup geldi. Bende döneceğim..burası fazla ateşli oldu.Doğru mu Samet?
Hocam Merkel'in konuyla ilgili konuşması için ekledim. TT veya onun söylemi değil ekleme sebebim.Tuğba Tekerek... Bunlardan çok var Almaya da. Yeşil ve Sosyal Demokratlari seçerler.
Genellikle Alevi yahut Kürt dır, ve hükümet düşmanlarılar dır
Hayır Ünsal, olamaz bu... şaka de...ama birşey de Ünsal...
Oha matematiksel hesaplamama göre 1-2 içinde İTA da sayı 50.000i bulacaktır
Fecaat yav.
Tuğba Tekerek... Bunlardan çok var Almanya da. Yeşil ve Sosyal Demokratlari seçerler.
Genellikle Alevi yahut Kürt dır, ve hükümet düşmanlarılar dır
Alevi yahut kurt dır dedim, başka birşey ilaveten yazmadım. Yanlış anlaşılmasim benim de çok iyi bir arkadaşım alevi kürdü dır. Birseysel problemim yok.Şimdi sen alevi ve Kürtleri neden zan altinda biraktin ? Laf ederken biraz lafin nereye gidecegine dikkat et dostum
Görüşürüz cigerim güzel saplamışlarEkli dosyayı görüntüle 74686
Hoççakalın gidiyom ben
Vallahi göze Reynolds mi gelecek yoksa Demirören mı ... Yapacağı hareketleri belirleyecek
yasaklasalar ya neden geliyor bunlar![]()
Corona virüsü tedbirinde son dakika: Almanya'dan birkaç bin Türk yarın Türkiye'ye gönderilecek
Gelen son dakika haberine göre, Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın, corona virüs salgını ile ilgili olarak Almanya'daki Türklerin durumuna ilişkin, ''Birkaç bin Türk yarın uçaklarla Türkiye'ye gönderilecek'' açıklamasını yaptı.www.milliyet.com.tr
almancılar gelmeye baslamıs 30 gun karantınaya alınmalılar 14 degil
Görüşürüz cigerim güzel saplamışlar