Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 dan 18 e çıkıyor yüzde 200 artış pavyon, bar hariç oyna devam burda ilk yazıldığı zaman dışarıdan gelenler varken karatinaya alın termal yetmez dedik dinleyen olmadı şimdi yeni yeni başlıyor karantina süreci ama iş işten geçti şu an tek çare sokağa çıkma yasağı ama iş iyice ciddileşmeden ölenler olmadan olmuyacak belli.

Markete gittim ellerine eldiven vermişler. Öncekinden parayı aldı kasanın içini avucladi para ustu verdi. Benden parayı aldı kasayı avucladi.(allahtan sayarak veriyorum su 3-4gundur) Benden sonraki kartı verdi avucladi geri verdi.

Lan nerede hijyen nerede koruma

Markete gittim ellerine eldiven vermişler. Öncekinden parayı aldı kasanın içini avucladi para ustu verdi. Benden parayı aldı kasayı avucladi.(allahtan sayarak veriyorum su 3-4gundur) Benden sonraki kartı verdi avucladi geri verdi.

Cahillik > Corona

Agziyla mi verseydi rtas

Onu birak aldigin her ürünü kasadan geciriyor barkod'u scan yaparken. Sonra para al para ver, ona elle buna elle.

Eldiven iyi hosta pek bir anlami kalmiyor. Arada bir de suratina vurdu mu eli tamam gecmis olsun.

Napsın kardeş her müşteriye başka eldiven mi taksın kendi sağlığı için takıyor tabiki de

Markete gitmek de mantıklı değil şu aşamada. Online sipariş hizmetlerini kullanarak almak lazım gereken şeyleri.

Can sıkıntısına salgın hastalıklara şöyle kabaca bir göz attım da bu Ebola virüsü mutasyon geçirip, hava yoluyla da bulaşsa insanlığın sonu gelir bayağı.

20200316_144304.webp

Dezenfektandan habersizleri ortaya çıkarmış başlık. Kasada çalışanın bu hareketi kendini de tehlikeye atmaktır, temas sonrası elini yüzüne sacina goturebilme olasılığı var.

Hastanelerde kan alan kişilerinde elinde eldiven var her temas sonrası el dezenfektan kullanıyorlar.
Umarım durumun farkına varmissinizdir.

Su an Almanya da çalistigim Firma da Patronla isciler arasinda gerginlik yasaniyor. Ohal ilan edilmesine ragmen biz devam edecegiz diyen Patrona karsi çikanlar var. Herks çok gergin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt