Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vay arkadaş ya kimbilir kaç kişi var böyle.

İşleri güçleri gerçekleri saklamak. Mantıklı en ufak bir sebep göstersinler. Bırakın mantığı en minik iddia sunsunlar kabul edeceğim. Ama sayıyı gizlemenin hiçbir mantıklı açıklaması yok vakaları arttırmaktan başka. Elimizde İtalya'da yaşananlar var ama hala üç maymunu oynuyoruz!

almanya'da fraport hisseleri, vw hisseleri falan epey düstü.

İş yeri çalıştırıyorum elemanlarımızı evlerinden calısma konusunda yönlendirdik fakat şöyle bir sorun var kira ödemeleri vergi ödemeleri maaş ödemeleri bunlar işverenin omzunda. İşlerimiz bu virüs dolayısıyla %50 oranında düştü. Devletin birşeyler yapması gerekiyor. En azından vergi ödemelerini ertelemesi gerekiyor.

İş yeri çalıştırıyorum elemanlarımızı evlerinden calısma konusunda yönlendirdik fakat şöyle bir sorun var kira ödemeleri vergi ödemeleri maaş ödemeleri bunlar işverenin omzunda. İşlerimiz bu virüs dolayısıyla %50 oranında düştü. Devletin birşeyler yapması gerekiyor. En azından vergi ödemelerini ertelemesi gerekiyor.
konum nere

Devletin insanlara kira ve gıda yardımında bulunması gerekiyor. Bankalar alacaklarını ertelemeli, faturalar bu süre içinde tahsil edilmemeli. 2-3 hafta boyunca şunu yapsak, sıkıntı kalmaz.

5e6f5266ae298b6153a25993.jpg

Bir tehlike de siyasilerin tutumu olabilir. CHP ve AKP'liler karşılıklı birbilerini suçlar ve saldırırsa seyredin cümbüşü. Emin olun önlem alıp kendini koruyanlar A partisi, kendini korumayanlar B partisi diye lanse edilir. Burası Türkiye. Kutuplaşmak, her konuda kutuplaşmak bizim işimiz.

Yeni askerlik sisteminde celp olayı nasıl ? TSK giriş çıkışları kapayarak kendini korumaya aldı ama dışarıdan yoğun miktarda giriş olursa kontrol çok zorlaşır, yaptılar mı bu konuyla alakalı bir duyuru ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt