Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanya'da var mı?
bayern'de katastrophenfall yani afet olayı dediler, yasam malzemesi satmayan dükkanlarin hepsi kapatilacakmis diye okudum ama genel bir yasak yok ülke genelinde. eyalet hükümetleri kendi karar aliyor. alman federal devletin hükümeti tavsiye verebiliyor veya özel yetkisini kullanarak yurt genelinde gecerli olabilecek kararlar alabiliyor. karar alma mekanizmalari agir hareket ediyor.

Virüsü bi yenelim insan ırkı olarak yine insanlığı ayaklar altına hep beraber alırız.. yemediğimiz b.k değil

Reis nerde cumhur nerde sonra konuşuruz..

Sonra siyaset konuşuruz şimdi sağlığı insanı konuşalım
Devletin basindaki herif nerede sahi?

Idlib sehitlerini valiye aciklatmisti bunu en azindan saglik bakani acikliyor ama gorunmemesi hic hos degil, kendisi mikrofonlari cok sever oysa

bayern'de katastrophenfall yani afet olayı dediler, yasam malzemesi satmayan dükkanlarin hepsi kapatilacakmis diye okudum ama genel bir yasak yok ülke genelinde. eyalet hükümetleri kendi karar aliyor. alman federal devletin hükümeti tavsiye verebiliyor veya özel yetkisini kullanarak yurt genelinde gecerli olabilecek kararlar alabiliyor. karar alma mekanizmalari agir hareket ediyor.
Total lockdown now

Neyse....benim gibi Fransa sağlık bakanı da yemiş fake Ibuprofen WhatsApp haberini

Çin genelinde 10 vakaya kadar düşürmüşlerdi ama gene artış başlamış özellikle Avrupadan gelenlerde virüs çıkmasından sonra bugün şu ana kadar 36'ya ulaşmış her ülke birbirine bulaştırıyor garip bir hal aldı.

#BREAKING

İspanya’nın Atletico Portada Alta takımında antrenörlük yapan 21 yaşındaki Francisco Garcia’nın, korona virüs sebebiyle hayatını kaybettiği açıklandı.

Doğruysa...

Antrenör deyince sağlıklı bir birey aklıma geldi açıkçası ama belki kroniği ya da başka ağır bir rahatsızlığı vardır.

Tehlikenin farkındamısınız ? Türkiyenin toplam yogun bakım yatak kapasitesi 40 bin. Çocuk ve yenidoğan yataklarını saymazsak rakam 25bin.

Virüsün 50-60 bin kişiye yayıldığını düşündüğümüzde olacakları öngöremiyorum. Allah korusun hepimizi
İtalya'da da benzer bir durum var hasta sayısı fazla olduğu için seçim yapmak zorunda kalıyorlar yaşlılar yerine genç nüfusa önem veriyorlar

Geçenlerde dinlediğim bir profesör İspanyol gribinin martta başladığını fakat asıl tehlikeli ve ölümcül olmasının ağustos ayında geçirdiği mutasyon olduğunu söyledi . Biliyorum ki aynı şey değil ama insan korkmuyor değil mutasyona uğrayıp çok daha tehlikeli hale gelmesinden .

Çin genelinde 10 vakaya kadar düşürmüşlerdi ama gene artış başlamış özellikle Avrupadan gelenlerde virüs çıkmasından sonra bugün şu ana kadar 36'ya ulaşmış her ülke birbirine bulaştırıyor garip bir hal aldı.
Bu şekilde 2021in sonuna kadar bu beladan kurtulamayacağını düşünülüyor. Ülke başına izolasyon bir ise yaratmayacak gibi toplu izolasyon sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt