- 26 Kasım 2012
- 185.570
- 258.142
- 5.998
Doğruysa...
Antrenör deyince sağlıklı bir birey aklıma geldi açıkçası ama belki kroniği ya da başka ağır bir rahatsızlığı vardır.
google'a yazdim da losemi imis sanirim..... rip diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğruysa...
Antrenör deyince sağlıklı bir birey aklıma geldi açıkçası ama belki kroniği ya da başka ağır bir rahatsızlığı vardır.
Hollanda'da yatak sayisi 1.150, yani Turkiye 25 kat buyuk kapasiteye sahip. Halbuki iki ulke arasindaki nufus farki 5 kat.Tehlikenin farkındamısınız ? Türkiyenin toplam yogun bakım yatak kapasitesi 40 bin. Çocuk ve yenidoğan yataklarını saymazsak rakam 25bin.
Virüsün 50-60 bin kişiye yayıldığını düşündüğümüzde olacakları öngöremiyorum. Allah korusun hepimizi
Olumlu sonuclanirsa 12-18 ay icinde uretebilirlermis
Ewt aynen boyle durumZaten dünyada hiçbir ülkenin yeterli yatak kapasitesi yok ki. Geçtim yatağı, odayı, Almanya hariç 25000 üstü solunum cihazı olan ülke bile yokmuş. Onlar da muazzam bir üretici oldukları ve bu solunum cihazlarını dünyaya da kendileri pazarladıkları için böyle bir lükse sahipler. Türkiye de böyle bir şeyi karşılayamayacağı için ilginç şekilde diğer Avrupa ülkelerine göre ilk vakalardan beri çok daha dikkat halinde. Zamanında pervasızlık yapan dünya devleri, kendilerini dev yapan ekonomik imkanları sayesinde hastalığı durduramasalar da yavaşlatacaklar. Türkiye gibi böyle bir lüksü olmayan ülkeler ise bu pervasızlığın 10'da 1'ini gösterdiği takdirde İtalya'dan bile daha kötü cezalandırılacak. Çünkü bizim ne öyle Almanya'dan solunum cihazı sipariş edecek gücümüz, ne de Çin gibi 10 günde hastane dikecek yetkinliğimiz var. Hoş Umreden gelen 10 küsur bin adama aynı yemekhaneden servis eden ülkeden de fazla şey bekliyoruz heralde.
IMF'den haber gelince ilk corona virüs vakası ortaya çıktı. Turkiye'de virüs uzun zamandır var zaten.
İzleyin
Siyaset yapmayalim lütfen alınıp tuvalete koşan arkadaşlar varEwt aynen boyle durum
"Saglik sistemimiz hepsinden iyi yiaa" diyenler cikacaktir mutlaka tabi
Geçmiş olsunEvet beyler bu lanet yıl sonunda bizi de mafetti.
Dükkanlar kapandı kapanacak.
Para akımını durdurduk.
Sadece kartla ödenebiliyor her şey.
Coronayla pek alakası yok ama dün babamın dükkanı yandı kül oldu.
30 senelik şirket bitti gitti.
Maddi kayıp büyük işçiler kendilerine son anda dışarı atabilmiş çok şükür.
Gscimbom mobil
Hocam çok geçmiş olsun.Evet beyler bu lanet yıl sonunda bizi de mafetti.
Para akımını durdurduk.
Gscimbom mobil
Drumpf bundan para kazanmaya calisir
Geçmiş olsun reyiz. Umarım sigorta vardır ve karşılar.Evet beyler bu lanet yıl sonunda bizi de mafetti.
Para akımını durdurduk.
Gscimbom mobil
Geçmiş OlsunlEvet beyler bu lanet yıl sonunda bizi de mafetti.
Para akımını durdurduk.
Gscimbom mobil
Az evvel 1 tane paket tuvalet kağıdı aldım, milet fena baktı bana... Utandım