Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi vakayı incelemiş o hocan ??? gerçekten çok merak ettim.. çünkü anlatmasına göre bire bir sonuçları incelemiş olması gerekiyor..

Neden kimseyi hiçbir öneriyi ciddiye almamak üzerine kurulmuşsun vaka pandemik olmuş durumda daha ne yaşanması gerekiyor komplo teorilerinden sıyrılıp gerçekleri konuşmak İçin.

Sade italya degil tum dunya liderleri bir araya gelip ortak karar alip ortak hareket etmeli. Biri duzeltir digeri viruau yine salar bunun sonu yok.
G7 zirvesi yapıldı zaten yakın zamanda G20 de yapılacak. Dünya çapında bqkamıyorki ülkeler kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar başta.

Adam dış kapının mandalı değil, tüm ülkelerde dostluklar kurmuş çok iyi bir hoca, çok net olarak bunları söyledi. Konunun çok üst derece de vahim olduğunu belirtti. Bana bunları demesi yetti.
Bak şimdi senin yerinde olsam hocam hangi vakayı inceledin derdim..
Ortadaki duruma göre herkesin kıyamet senaryosunu görmesi doğal.. hele ki sağlıkçıysa..

Hocann ismini bi yazabilir misin kimmiş o ?

Cnn i açın prof de ateş kara var bilim kurulu üyesi. Tabi canan karataya katlanabilirseniz

Ben diyorum.. abartılıyor.. ve büyük bi tiyatro oynanıyor dünya genelinde.. propagandanın nirvanası yapılıyor ..

Hepimiz burdayız 5 ay sonra bu kadar yaygara boşa mıydı diyecez
Umarım virüse yakalanır kendin tecrübe edersin abartılıyor mu abartılmıyor mu. Bir müsibet bin nasihatten yeğdir. İnsanlar boğularak patır patır ölüyor , büyük oyunu görmüşsün ama tebrikler.

Bak şimdi senin yerinde olsam hocam hangi vakayı inceledin derdim..
Ortadaki duruma göre herkesin kıyamet senaryosunu görmesi doğal.. hele ki sağlıkçıysa..

Hocann ismini bi yazabilir misin kimmiş o ?
Adamla özel olarak görüştüğüm bir konuyu paylaştım. İsim vermem doğru olmaz.

Adamın bize kattıklarından sonra hangi vakayı inceledin sorusu bana oldukca saçma gelir, ben adama sonsuz güveniyorum bu benim için yeterlidir. Ben inanarak önlem alıyorum ve bu konuyu özellikle paylaşıyorum, gerisi okuyanın bileceği iştir.

G7 zirvesi yapıldı zaten yakın zamanda G20 de yapılacak. Dünya çapında bqkamıyorki ülkeler kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar başta.
Simdilik zaten ulkelere giris cikis yok butun ulkeler hemen hemen ayni yolu izliyor kararlar ortak oldugu belli. Çin gibi gotunu duzelten ulke ucuslari acacaktir o zamandan bahsediyorum aslinda.

Bu olay soğuduktan sonra tüm dünyanın Çin denilen aşağılık ülkenin anasına atlaması lazım.

Adamla özel olarak görüştüğüm bir konuyu paylaştım. İsim vermem doğru olmaz.

Adamın bize kattıklarından sonra hangi vakayı inceledin sorusu bana oldukca saçma gelir, ben adama sonsuz güveniyorum bu benim için yeterlidir. Ben inanarak önlem alıyorum ve bu konuyu özellikle paylaşıyorum, gerisi okuyanın bileceği iştir.
Benimde ismini veremeyeceğim bi hoca var üfürükle koronavirüsü 3 saniyede yokediyormuş..

İSİM ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt