Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron: "Önlemleri artırmaya karar verdik. Yarından itibaren en az 2 hafta boyunca insanların hareketleri kısıtlanacak. Ülke genelinde dışarıda gezmek yasak, sadece alışverişlere ve işe gitmeye izin var. Tatile çıkmak yok."Söz konusu kişi eşiniz ise ve partnerlerden birisinde corona var ise zaten sadece aynı yatakta yattıkları vs veya sırf herhangi bir eşyasına temas ettiği için bile bulaşabilir sanırım.Koronavirüs varken cinsel aktiviteler kesintiye uğramalı mıdır?
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kendi kitabı mıydıYine kitap gösterdi karının amacı kitap satmak![]()
Tekme basacak olsam güzel talipler var yigenbas tekmeyi o vakit
benim manitin arkadaşını ayarlarım
HayırKoronavirüs varken cinsel aktiviteler kesintiye uğramalı mıdır?
@Serkan G. Veren @Ünsal VardarKoronavirüs varken cinsel aktiviteler kesintiye uğramalı mıdır?
ee sg demedi mi?Canan karatay ahmet hakana trip attı. Beni konuşturmuyorsunuz kalkıp gidiyim dedi. Manyak la bu karı
Flüt her daim öttürülmeliKoronavirüs varken cinsel aktiviteler kesintiye uğramalı mıdır?
Sen ne anlatıyon ya?açıp iki kitap okusanız distopya ile ilgili oynanan bu tiyatroyu çok rahat görürsünüz..
Ama okuma yok araştırma yok kulaktan duyma bilgilerle koyun sürüsü gibi olaylara kanıyorsunuz..
Açın Alev Alatlı okuyun.. rüya kitabını.. kabus kitabını.. 1984 romanını okuyun.. Oktay Sinanoğlu nu okuyun.. ( en azından bilindik olanlar )
Burda koyun gibi herşeye kanmayan araştıran aslında bu gibi tiyatroları bekleyenlere selam olsun..
İnsanların genel sorunu okumamak araştırmamak .. aranızdan en azından bazılarının kanmamasını beklerdim..
Hadi şimdi okumadan araştırmadan saydırın linç edin.. kafatasçılık yapın.. ama yazdıklarınızı 6 ay sonra yüzünüze yüzünüze vuracam
Noldu rtaş kim ne yaptı ne bu siniraçıp iki kitap okusanız distopya ile ilgili oynanan bu tiyatroyu çok rahat görürsünüz..
Ama okuma yok araştırma yok kulaktan duyma bilgilerle koyun sürüsü gibi olaylara kanıyorsunuz..
Açın Alev Alatlı okuyun.. rüya kitabını.. kabus kitabını.. 1984 romanını okuyun.. Oktay Sinanoğlu nu okuyun.. ( en azından bilindik olanlar )
Burda koyun gibi herşeye kanmayan araştıran aslında bu gibi tiyatroları bekleyenlere selam olsun..
İnsanların genel sorunu okumamak araştırmamak .. aranızdan en azından bazılarının kanmamasını beklerdim..
Hadi şimdi okumadan araştırmadan saydırın linç edin.. kafatasçılık yapın.. ama yazdıklarınızı 6 ay sonra yüzünüze yüzünüze vuracam
açıp iki kitap okusanız distopya ile ilgili oynanan bu tiyatroyu çok rahat görürsünüz..
soruna cevabı buradan veremeyecek maalesefİki sorum olacak:
Alev Alatlı mı dedin?
Yaşın kaç?