Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.690
- 21.760
- 2.783
Siz kimsiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz kimsiniz?
Var zaten ona özel konu.Sayın adminlerden bir ricam var
Foruma girdiğimiz zaman ''virüse karşı alınacak önlemler'' şeklinde bakanlığın paylaştığı resimler ana sayfaya eklenebilir mi herkesin göreceği biçimde ?
Herkese ulaşması bakımından.
Sayın adminlerden bir ricam var
Foruma girdiğimiz zaman ''virüse karşı alınacak önlemler'' şeklinde bakanlığın paylaştığı resimler ana sayfaya eklenebilir mi herkesin göreceği biçimde ?
Herkese ulaşması bakımından.
Duyarli yaklasiminiz nedeniyle forum uyesi olaraktan cok tesekkur ederim, iyi ki varsiniz.Var zaten ona özel konu.
Tedavisini söylesin o zaman davar.Spartak Moskova'nın eski doktoru Hongsheng Liu: "Her yıl gripten, soğuk algınlığından o kadar insan ölüyor ama kimse konuşmuyor! Çin'de memleketimde 60 kişi hastalandı ama koronavirüsten kimse ölmedi, hepsi iyileşti. Koronavirüs tedavi edilebilir, çok endişelenmeyin"
Var zaten ona özel konu.
Yok. Canan K. zaten ayrı kafa da, önceki sayfalarda milleti koyun olmakla suçlayan über zeki bir arkadaşımız var.Malum kadın mı ?
Sakin ol kardeş bu saçmalıklara inanmadik diye bize kızmaAçıp iki kitap okusanız distopya ile ilgili oynanan bu tiyatroyu çok rahat görürsünüz..
Ama okuma yok araştırma yok kulaktan duyma bilgilerle koyun sürüsü gibi olaylara kanıyorsunuz..
Açın Alev Alatlı okuyun.. rüya kitabını.. kabus kitabını.. 1984 romanını okuyun.. Oktay Sinanoğlu nu okuyun.. ( en azından bilindik olanlar )
Burda koyun gibi herşeye kanmayan araştıran aslında bu gibi tiyatroları bekleyenlere selam olsun..
İnsanların genel sorunu okumamak araştırmamak .. aranızdan en azından bazılarının kanmamasını beklerdim..
Hadi şimdi okumadan araştırmadan saydırın linç edin.. kafatasçılık yapın.. ama yazdıklarınızı 6 ay sonra yüzünüze yüzünüze vuracam
Kanali degistirelimCNN'de Serdar Savaş diye bir adam var çok komik ya.
Duyarli yaklasiminiz nedeniyle forum uyesi olaraktan cok tesekkur ederim, iyi ki varsiniz.
Oha tartışanlara bak. Her şeyi bilen insanlar
Yalıyor musun yoksa ben mi abartıyorum?
Terbiye sinirlarinda kalmaya gayret edelimYalıyor musun yoksa ben mi abartıyorum?
O karı bence deliAlev Alatlı bizim uniye gelmişti. Tuna diye biri 2012de devlet başkanı olacak demişti.abd şu anda eğitiyor demişti
Noldu acaba kendisine sormak isterim
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi