Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.690
- 21.760
- 2.783
Biz de bunu yapmalyzFransa: işe ve alışverişe gidenler harici 15 gün sokağa çıkmak yasak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz de bunu yapmalyzFransa: işe ve alışverişe gidenler harici 15 gün sokağa çıkmak yasak
Dost muyuz ?Senin bu gergin hallerini ve mizaha uzak kalmanı anlamakta güçlük çekiyorum kadim dostum Marslaner!
Demir Pamir başa böyle bir laf etmeniz yakışmadı.
Dost muyuz ?
Dostluktan öte ahbap olduğumuz kanısındayım.
Açıp iki kitap okusanız distopya ile ilgili oynanan bu tiyatroyu çok rahat görürsünüz..
Ama okuma yok araştırma yok kulaktan duyma bilgilerle koyun sürüsü gibi olaylara kanıyorsunuz..
Açın Alev Alatlı okuyun.. rüya kitabını.. kabus kitabını.. 1984 romanını okuyun.. Oktay Sinanoğlu nu okuyun.. ( en azından bilindik olanlar )
Burda koyun gibi herşeye kanmayan araştıran aslında bu gibi tiyatroları bekleyenlere selam olsun..
İnsanların genel sorunu okumamak araştırmamak .. aranızdan en azından bazılarının kanmamasını beklerdim..
Hadi şimdi okumadan araştırmadan saydırın linç edin.. kafatasçılık yapın.. ama yazdıklarınızı 6 ay sonra yüzünüze yüzünüze vuracam
Yalıyor olmamış saygı çerçevesine sigmamis ama yanında olsam peçete tutmak isterdim ağzının kenarından akan içinTerbiye sinirlarinda kalmaya gayret edelim
Guzel seyleri takdir etmeyi de ogrenelim, cevremizde malesef guzel olaylarin sayisi cok az oldugu icin takdir etmeyi de unutmusuz anlasilan Tahir Bey.
Şaka gibi
Mallık yapmasınlar.AS gazetesine göre yarın Uefa şu anda liglerde lider olan takımları Şampiyon ilan edebilirmiş.
Umarım öyle birşey olmaz çünkü son iki hafta nedeniyle çok kişiye söverim o zaman.
![]()
UEFA will make current leaders champions if leagues can not be concluded
UEFA will meet with representatives of all 55 European federations on Tuesday to set about resolutions to determine league winners, European competition qualifiers and promoted and relegated clubs.campeonatos en toda Europa por la crisis del coronavirus en el continenteen.as.com
Şaka gibi
Tartışıyorsunuz da bir maske taksaydınız bari
Bu kanalın dediklerine körü körüne inananlar ve sürekli izleyenler var. Maske taksalar halk maske takma konusunda ön yargıları kırabilir baya iyi olur aslında.
Tüm kanallarda spikerlerin maske ile yayın yapması olayın ciddiyetini kavratabilir.
Emin olun bizler bilinçli olabiliriz ama '' hayırlısı Allah'tan , ne yazıldıysa o '' gibi ifadeler kullananların sayısı da maalesef az değil