Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostluktan öte ahbap olduğumuz kanısındayım.
BelovedMarriedChrysalis-size_restricted.gif

Açıp iki kitap okusanız distopya ile ilgili oynanan bu tiyatroyu çok rahat görürsünüz..

Ama okuma yok araştırma yok kulaktan duyma bilgilerle koyun sürüsü gibi olaylara kanıyorsunuz..

Açın Alev Alatlı okuyun.. rüya kitabını.. kabus kitabını.. 1984 romanını okuyun.. Oktay Sinanoğlu nu okuyun.. ( en azından bilindik olanlar )

Burda koyun gibi herşeye kanmayan araştıran aslında bu gibi tiyatroları bekleyenlere selam olsun..

İnsanların genel sorunu okumamak araştırmamak .. aranızdan en azından bazılarının kanmamasını beklerdim..

Hadi şimdi okumadan araştırmadan saydırın linç edin.. kafatasçılık yapın.. ama yazdıklarınızı 6 ay sonra yüzünüze yüzünüze vuracam

kısa bir hatırlatma.

covid19 şuan salgın olan virüsün adı

koronavirüs ise bir virüs türü. covid19'un türü bir koronavirüstür. bildiğimiz grip hastalığının türü ise bir RNA virüsüdür.

teşekkürler...

Ateş kara tuzlu su işine fazla girmeyin dio, canan tuzlu su gerekli dio

Masallah tum forum okuma yazma bilmeyen, araştıramayan gerizekali insanlarmışız. Şuan kendime hayret ettim nasıl bu yaşa gelebilmişim diye.

Sağol, varol büyük insan aydınlattın bizi.

AS gazetesine göre yarın Uefa şu anda liglerde lider olan takımları Şampiyon ilan edebilirmiş.
Umarım öyle birşey olmaz çünkü son iki hafta nedeniyle çok kişiye söverim o zaman.

Şaka gibi
Tartışıyorsunuz da bir maske taksaydınız bari
Bu kanalın dediklerine körü körüne inananlar ve sürekli izleyenler var. Maske taksalar halk maske takma konusunda ön yargıları kırabilir baya iyi olur aslında.
Tüm kanallarda spikerlerin maske ile yayın yapması olayın ciddiyetini kavratabilir.
Emin olun bizler bilinçli olabiliriz ama '' hayırlısı Allah'tan , ne yazıldıysa o '' gibi ifadeler kullananların sayısı da maalesef az değil

AS gazetesine göre yarın Uefa şu anda liglerde lider olan takımları Şampiyon ilan edebilirmiş.
Umarım öyle birşey olmaz çünkü son iki hafta nedeniyle çok kişiye söverim o zaman.

Mallık yapmasınlar.

Şaka gibi
Tartışıyorsunuz da bir maske taksaydınız bari
Bu kanalın dediklerine körü körüne inananlar ve sürekli izleyenler var. Maske taksalar halk maske takma konusunda ön yargıları kırabilir baya iyi olur aslında.
Tüm kanallarda spikerlerin maske ile yayın yapması olayın ciddiyetini kavratabilir.
Emin olun bizler bilinçli olabiliriz ama '' hayırlısı Allah'tan , ne yazıldıysa o '' gibi ifadeler kullananların sayısı da maalesef az değil

Maskeyi geçtim bari şu 3-4 adım muhabbetine dikkat etselerdi. Pentagon Konferans Salonu gibi masayı koymuşlar, Gölbaşı'ndaki piknikçiler gibi göt göte oturuyorlar. İnsan şu masada Covid olmasa en kötü nezle kalkar.

ulan virüs yazın ölecekde suudi arabistanda kış mı var

böyle gunde canan karatayı tvye cıkarmanın tek acıklaması show olsun reyting artsındır programının icine etti

bu kadın nasıl profesör olmus pazarlamacı hekimmi olur lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt