Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Çinden heyet isteyelim abi bunlar nasıl atlattı gelip anlatsınlar adamlar 1.5 milyarlık ülkede günde en fazla 20 hastayla kapatıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lafa geldimi ağlarlar paramız yok perişanız. Bunların hiç biri çalışmıyor devlet yardımı ile geçinen tipler kaçak çalışıp.Bu kodumun uğursuzlarının olmadığı bir yer var mı?
Bugün mağazaya gittim bu araplar kadar hanzo öküz egoist insan yok yeminle. Çoluk çocuk gelmişler 100kg un 50kg margarin makarna yumurta yağ patates nutella ne var ne yok silip süpürüyorlar.
Durum aynen şu sekildi.
Ekli dosyayı görüntüle 74752
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
vallaha başa bela herifler ama adamlar 1.5 milyarlık yerde bitirdi virüsü giren çıkan bize şimdi. ben inanmıyorum olmaz falan hikaye,herifler dışarı çıkanı kannasla vuruyor,bizim ki anca rica ediyorYıkıl Çin enkazını göreyim,sana memleket diyenin ecdadını seveyim!
imkansız idare etmeleri,kuyrugu dik tutmak icin öyle konusuyorlar ama araplarla anlasmak icin cok ugrastılar petrol fiyatı düsmesın diye ama araya usa girince arabistan görüşmeyi kesti abd ve arabistan arasında kaldı şu an rusya piyasayı yönlendirme etkisi kalmadı 30 doların altını görür diyenler var bizdeki fener gibi yani eger böyle devam ederse putinin trumptan randevu dilenmesi yakındır benceDaha geçen hafta 5-6 sene idare ederiz merak etmeyin diyorlardı
Avrupa ekonomisinin çökmesini popcorn eşliğinde izlerler bunlar.Çinden heyet isteyelim abi bunlar nasıl atlattı gelip anlatsınlar adamlar 1.5 milyarlık ülkede günde en fazla 20 hastayla kapatıyorlar
Onu Avrupa ülkelerinde yapamazlar ki. Çok büyük sıkıntılar olmuştu orada. Düşünsene x bir Avrupa ülkesinde insanların kapılarını mühürleyecekler. Çok zor. Çin daha acımasız bir ülke geçmişten beri. Onlar yapar.Çinden heyet isteyelim abi bunlar nasıl atlattı gelip anlatsınlar adamlar 1.5 milyarlık ülkede günde en fazla 20 hastayla kapatıyorlar
Çinden heyet isteyelim abi bunlar nasıl atlattı gelip anlatsınlar adamlar 1.5 milyarlık ülkede günde en fazla 20 hastayla kapatıyorlar
Dogrusu bu diyorlar
Atlattılar yav. 20'şer vaka bildiriyorlar. Mühim miktarlar değil. Kurdukları hastaneleri bile kapatıyorlar.Nasıl atlattı kardeşim
söyledikleri yavaşlattık
ama bana pek inandırıcı gelmiyor italyadaki ve avrupada ki hızla artış gözleri avrupaya kaydırdı Çini unuttular