- 16 Haziran 2010
- 202.909
- 154.635
- 6.838
Bu sene nöbeti unut.Nobeti acarsin sende asi bulunursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene nöbeti unut.Nobeti acarsin sende asi bulunursa
Allah bir yastikta seyettirsinAhahhaha yok var bi sevdigim
Ah inşallah,cok isterimAllah bir yastikta seyettirsin
<3
Abi zaten İtalya'da 20 yaşında genç bir kız da ölmüştü geçen. Dediğin gibi genç - yaşlı mevzusundan ziyade bağışıklık sisteminin hastalığı yenebilecek kadar güçlü olup olmadığıyla alakalı bir durum.Yav bir yerde dinlemiştim, sanırım redditteydi. Orada bir doktor olay esas olarak yaş falan değil kişinin kronik rahatsızlığı olup olmadığı varsa kaç adet ve ne kadar hayati olduğu ile alakalı demişti. Yaş ile birlikte kronik rahatsızlıklar arttığı için ve bağışıklık biraz daha zayıf olduğu için yaşlılar risk grubunda demişti, yoksa direkt yaş ile alakalı değil demişti. Ölüm İstatistiklerinde kronik rahatsızlığı olmayanların oranı yalnızca %0.9'muş bu da adamın dediğini doğrulayan bir rakam.
Evet o kızın bağışıklığı çok düşükmüş ve bi kronik hastalığı varmış. Yaşa bakmıyor gibi, ciddi bi kronik hastalığın varsa evden çıkmamak en iyi çözüm gibiAbi zaten İtalya'da 20 yaşında genç bir kız da ölmüştü geçen. Dediğin gibi genç - yaşlı mevzusundan ziyade bağışıklık sisteminin hastalığı yenebilecek kadar güçlü olup olmadığıyla alakalı bir durum.
Bizim insanlar paso hijyene dikkat edin filan diyor ama, en az onun kadar önemli olan şey kaliteli beslenip vücut direncini en üst noktada tutmak.
Bu biyoloji, bağışıklık vs çok karışık bir konu hakikaten. Tamam eyvallah sağolsunlar, insanlığa katkıları büyük onlar sayesinde yol alacağız falan ama yani biliminsanlarının da bir bok bildiği yok açıkçası. İnsanoğlunun elindeki bilgi gerçekten çok sınırlı.Abi zaten İtalya'da 20 yaşında genç bir kız da ölmüştü geçen. Dediğin gibi genç - yaşlı mevzusundan ziyade bağışıklık sisteminin hastalığı yenebilecek kadar güçlü olup olmadığıyla alakalı bir durum.
Bizim insanlar paso hijyene dikkat edin filan diyor ama, en az onun kadar önemli olan şey kaliteli beslenip vücut direncini en üst noktada tutmak.
Valencia ve Madrid'de polis kontrolü devam ediyor. Dronelar ile de milletin dışarı çıkması engelleniyor.
Bazı konuların ayyuka çıkmasına hala baya var gibi. Florür meselesinde olduğu gibi. Birkaç sene sonra florür beyne şöyle zarar veriyor, erkekliğe böyle zarar veriyor vs derlerse şaşırmam açıkçası. vs vsBu biyoloji, bağışıklık vs çok karışık bir konu hakikaten. Tamam eyvallah sağolsunlar, insanlığa katkıları büyük onlar sayesinde yol alacağız falan ama yani biliminsanlarının da bir bok bildiği yok açıkçası. İnsanoğlunun elindeki bilgi gerçekten çok sınırlı.
Benim bir arkadaşta göz problemi vardı, gözün bir yerinde inflamasyon oluyordu dönem dönem de inflamasyon atakları geçiriyordu, neyse işte bununla birlikte gittik bir profesöre, işte anlattı şöyledir böyledir diye tedaviye başlayacağız dedi kortizon mu verdiler ne öyle bir şey şimdi yanlış tam emin değilim, neyse işte bir kaç hafta gitti geldi falan derken adam demesin mi biz bunu yapıyoruz ama aslında bir çalışmada gösterildi ki tedavi uygulansa da uygulanmasa da uzun vadede sonuç değişmiyor, haydiiii buyrun burdan yakın. Arkadaşta sinirlendi tabi madem öyle niye baştan söylemiyorsun, ben niye haftalardır geliyorum amk yerine dedi. Adam da standart prosedür uygulamak durumundayım demişti. Şimdi bunu niye anlattım bilmiyorum ama böyle bir anımdır yani.
Valencia ve Madrid'de polis kontrolü devam ediyor. Dronelar ile de milletin dışarı çıkması engelleniyor.
El birliğiyle insanlığı yok etmeye çalışıyor sanki pezevenkler. Avrupa hakikaten sıçtı ve sıvama aşamasına geçti.hollanda kapanmayacaz demiş kmk. kötü olmuş
www.verafiles.org
Kapatsak da kapatmasak da virüsü durduramayız kafasında Hollanda başbakanı.hollanda kapanmayacaz demiş kmk. kötü olmuş