Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Rusya, Çin, Kuzey Kore gibi kapalı devre devletlerin paylaşımlarına %100 itibar etmemek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rusya, Çin, Kuzey Kore gibi kapalı devre devletlerin paylaşımlarına %100 itibar etmemek lazım.
İngiltere modeli daha mı doğru acaba diye düşünmeye başladım
Hani kontrollü bir biçimde güçlü insanlara yayacağız diyorlardı?Onlar da sanırım kapatmaya baslamislad yerleri. Dün youtube da bir video izledim öyle diyordu
Yok ya virüsün ne olacağı belli değil, mütasyona uğramayacağını ne malum. Hollanda'da aynısı yapacak zaten Hollanda ilk günden beri İtalya gibi çok yanlış politika izledi ve bu sonuçlara katlanmak zorunda kalacağız. Herd immunity başarısız olacağına dair bir sürü yazı var internetteİngiltere modeli daha mı doğru acaba diye düşünmeye başladım
+ Türkiye
Aynen öyle. Zaten İngiltere'deki köklü kuruluşlar, önemli bilim insanları vs eleştiriyor İngiliz hükümetinin aldığı kararı. Sanki İngiltere bütün kurumlarıyla oturdu bunun mantıklı olduğuna karar vermiş gibi bir yanılgı var, gerçek öyle değil aslında. Saman kafa ve hükümeti neyine güveniyor çözemedim, kimse de çözebilmiş değil zaten.Yok ya virüsün ne olacağı belli değil, mütasyona uğramayacağını ne malum. Hollanda'da aynısı yapacak zaten Hollanda ilk günden beri İtalya gibi çok yanlış politika izledi ve bu sonuçlara katlanmak zorunda kalacağız. Herd immunity başarısız olacağına dair bir sürü yazı var internette
Şimdi NTV'de konuşuyorlar.Yok ya virüsün ne olacağı belli değil, mütasyona uğramayacağını ne malum. Hollanda'da aynısı yapacak zaten Hollanda ilk günden beri İtalya gibi çok yanlış politika izledi ve bu sonuçlara katlanmak zorunda kalacağız. Herd immunity başarısız olacağına dair bir sürü yazı var internette