- 23 Aralık 2008
- 65.183
- 63.000
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İletişim Başkanı @fahrettinaltun: "Cumhurbaşkanımız liderliğindeki bu mücadelede vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliğinin yanında özgürlüklerini de koruma sorumluluğumuz var."

Dün radyoda bilim kurulundan biri bağlanmıştı onu dinliyordum. Enfekte olmuş biri ortalama 5 kişiye bulaştırıyor demiştir. Şimdi bu 9 Tayvanlı şu ya da bu şekilde 45 kişiye bulaştırdıysa önümüzdeki hafta bizi çok civcivli günler bekliyor. 1000 vakaya en hızlı ulaşan ülke olabiliriz.
1000 mi? Bence şimdiden 3000-5000 kişi arasında hastamız vardırDün radyoda bilim kurulundan biri bağlanmıştı onu dinliyordum. Enfekte olmuş biri ortalama 5 kişiye bulaştırıyor demiştir. Şimdi bu 9 Tayvanlı şu ya da bu şekilde 45 kişiye bulaştırdıysa önümüzdeki hafta bizi çok civcivli günler bekliyor. 1000 vakaya en hızlı ulaşan ülke olabiliriz.
mağazalar eczaneler vs etkilenebilir fakat rahatlık öyle bir boyutta ki adamlar corona diye birşey yok, bu amerikanın oyunu, ölümler doğru değil hani nerde, kim ölmüş, allah canımı alacaksa alır kadere önlem alınmaz kafasindalar. Insan doğasını düşününce ancak bu tip insanları stres altında önlem aldırmaya sokabilirsin. Gerçi bunlar gene anlamazPanik bu ülkede çok daha büyük sıkıntıya yol açar
İşte bu insanları paniğe sevk edersen ortalığı karıştırırlar. Bunları kilit altına alacaksın gün yüzü görmeyecekler. Ya da en sevdikleri insanlar gözlerinin önünde can çekişe çekişe ölecek öyle akıllanacaklar.mağazalar eczaneler vs etkilenebilir fakat rahatlık öyle bir boyutta ki adamlar corona diye birşey yok, bu amerikanın oyunu, ölümler doğru değil hani nerde, kim ölmüş, allah canımı alacaksa alır kadere önlem alınmaz kafasindalar. Insan doğasını düşününce ancak bu tip insanları stres altında önlem aldırmaya sokabilirsin. Gerçi bunlar gene anlamaz
bin cok iyimser aga.Dün radyoda bilim kurulundan biri bağlanmıştı onu dinliyordum. Enfekte olmuş biri ortalama 5 kişiye bulaştırıyor demiştir. Şimdi bu 9 Tayvanlı şu ya da bu şekilde 45 kişiye bulaştırdıysa önümüzdeki hafta bizi çok civcivli günler bekliyor. 1000 vakaya en hızlı ulaşan ülke olabiliriz.
1000'de kalır demedim en hızlı ulaşan ülke oluruz diyorum. Bu kafalar ile bizim pik noktamız 80-120 bin arası olur.bin cok iyimser aga.
multeciler ile kafadan 100bin olur
farkettiysen mesajini likeladim dostum.1000'de kalır demedim en hızlı ulaşan ülke oluruz diyorum. Bu kafalar ile bizim pik noktamız 80-120 bin arası olur.
sen cayci huseyin kiligina girsen, bende tyrion lannister olsam.