Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün 70leri buluruz ama sonraki günler yeni test merkezleriyle bayağı katlanır diyeyim.

Corona virüsünün yaygınlaşması ve önlemlerin artmasıyla beraber gündemde kendine geniş yer bulan maskeler için farklı çözüm önerileri de bulunuyor. Uzmanlar tarafından güvenirliği konusunda tartışmalar sürse de sosyal medyada ev yapımı virüs maskesi ilgi görüyor. İşte yapım aşamaları…

EVDE VİRÜS MASKESİ NASIL YAPILIR?

Evde virüs maskesi yapmak için gereken 3 malzeme bulunuyor. Kağıt havlu, lastik ve zımba sayesinde kısa sürede maske yapabilirsiniz.

Önce 3 yaprak olacak şekilde bir kağıt havlu parçası alın.
maske1.webp

Kağıt havluyu bir ters bir düz olacak şekilde katlayın.

Katlama işleminiz bitince kenarlarından zımbalayacak kadar kıvırın.

maske2.webp

Lastiğinizi görseldeki gibi zımbaladıktan sonra aynı işlemi diğer tarafa da uygulayın.

maske3.webp

Orta kısmına yüzünüzü yerleştirecek kadar açıklık oluşturduktan sonra maskenizi kullanabilirsiniz.

Not: Virüse karşı koruyuculuğuna dair herhangi bir uzman yorumu bulunmamaktadır.

Bimde tuvalet kağıdı kalmamış yaw. Nereye sileceğiz.

Virüs yayılacak bunu engeleyemeyeceğiz ama en az hasarla atlatmak için birlik olmalı ve akıllıca davranmalıyız ama karantinadan kaçan ve sorumsuz davranan insanlarla bunu başarmak mümkün görünmüyor

Yav o değil bir noktaya kadar tuvalet kağıdını anlayabilirim de tavuk niye yok onu çözemedim. 6 gündür buradaki koca migrosta bütün tavuk yok, kırmızı et sorunu yok ama o var. Ucuzluktan diyeceğim de alakası yok orvital de yok çünkü.
Stok yapmıştır bazilari tedarikte sıkıntı yaşıyorlardir.
Bugün migrosa gittim millet rafları bosaltirken çalışanlar hızlıca doldurmaya çalışıyordu.
Vakalar iyice artmadan stoğu yapıp kapıyı pencereyi kapama derdinde bence millet.

Yahu marketleri vs yagmalamak panikle de olsa saçma ama bugün kedime mama alayım dedim petshopun içi ana baba günü stok yapiyormus millet

Yahu marketleri vs yagmalamak panikle de olsa saçma ama bugün kedime mama alayım dedim petshopun içi ana baba günü stok yapiyormus millet
ewt ben petshopçuyum felaket satış oldu 2 gündür
yalnız toptancılar mal vermiyor bir an önce edin mamayı bi şekilde eğer almadıysan

Yav o değil bir noktaya kadar tuvalet kağıdını anlayabilirim de tavuk niye yok onu çözemedim. 6 gündür buradaki koca migrosta bütün tavuk yok, kırmızı et sorunu yok ama o var. Ucuzluktan diyeceğim de alakası yok orvital de yok çünkü.
tavuk yollayalım kargo ıle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt