- 3 Temmuz 2012
- 138.121
- 86.925
- 5.338
bizde de böyle olmalıNew York insanlarin devlete olan butun borclarini (okul, hastane, vs) 30 gunlugune durdurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde de böyle olmalıNew York insanlarin devlete olan butun borclarini (okul, hastane, vs) 30 gunlugune durdurdu.
buralardada un bıtmısBimde tuvalet kağıdı kalmamış yaw. Nereye sileceğiz.
Stok yapmıştır bazilari tedarikte sıkıntı yaşıyorlardir.Yav o değil bir noktaya kadar tuvalet kağıdını anlayabilirim de tavuk niye yok onu çözemedim. 6 gündür buradaki koca migrosta bütün tavuk yok, kırmızı et sorunu yok ama o var. Ucuzluktan diyeceğim de alakası yok orvital de yok çünkü.
Un kullanmıyorum da tuvalet kağıdı stoklamayi düşünüyordum lakin geç kalmışız.buralardada un bıtmıs
ewt ben petshopçuyum felaket satış oldu 2 gündürYahu marketleri vs yagmalamak panikle de olsa saçma ama bugün kedime mama alayım dedim petshopun içi ana baba günü stok yapiyormus millet
tavuk yollayalım kargo ıleYav o değil bir noktaya kadar tuvalet kağıdını anlayabilirim de tavuk niye yok onu çözemedim. 6 gündür buradaki koca migrosta bütün tavuk yok, kırmızı et sorunu yok ama o var. Ucuzluktan diyeceğim de alakası yok orvital de yok çünkü.
Kuştan anlar misinewt ben petshopçuyum felaket satış oldu 2 gündür
yalnız toptancılar mal vermiyor bir an önce edin mamayı bi şekilde eğer almadıysan
buyur rtasKuştan anlar misin
Kuştan anlar misin
Dün bu zamanlar roma, şimdi kanuni yurdu ha hoşgeldin memlekete reyiz. Orda da yurtta mı kalyodun. Memleket nere, nereye gitceksin karantina bitincebaşakşehir de kanuni yurdu mu ne
Muhabbet tellalim cok fena ısırıyor yaw parmağımı kopariyor kulağımı boynumu kemiriyor. Döveyim mi ne yapayimbuyur rtas
çok oldu mu alalıMuhabbet tellalim cok fena ısırıyor yaw parmağımı kopariyor kulağımı boynumu kemiriyor. Döveyim mi ne yapayim