Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıçtık ya.

Haftaya sokaklara çıkış yasağı gelir artık herhal

sent via GSC
bizim üni hocasi gecen hafta bu hafta icin 10.000i rahat gecer yazmisti. adamin dedigi tuttu. alinan önlemlerin 2 haftadan önce tam etkisini göstermesi mümkün degil yazmis simdi de.

İngiltere'den sonra Hollanda da kontrollü salgın kararı almış. Sanırım Almanya da bu yolda.
Bunlar sanırım yaşlı nüfustan kurtulmak istiyor. Söylemesi bile korkunç bunu ama akla başka bir şey gelmiyor. Ne kadar acımasız ülkeler bunlar ya.

Depresyona gireceğim şu koduğumun virüs meselesinden dolayı. Zaten yaklaşık 9 aydır Muş'ta yaşadığımdan beri kafayı yeme evresindeydim sıkıntıdan. Bu virüs olayı da tüy dikti iyice. Korkudan yürüyüşe bile çıkamaz oldum. Dışarı çıkıp ana avrat haykırasım geliyor.

oluncekse, olunecek.

İtalya'da çok fazla sayıda görsel veya yazılı olarak '' yaşım genç ama virüs beni mahvetti'' temalı materyal ortaya çıktı. Kuvvetle muhtemel semptom göstermeyen veya göstersede hafif geçiren ama hastalığı yayan 60 yaş altı insanları evinde tutmak gibi bir çabanın parçası gibi. Bir anda bu kadar fazla sayıda aynı minvalde materyal olması ilginç.

İngiltere'den sonra Hollanda da kontrollü salgın kararı almış. Sanırım Almanya da bu yolda.
Bunlar sanırım yaşlı nüfustan kurtulmak istiyor. Söylemesi bile korkunç bunu ama akla başka bir şey gelmiyor. Ne kadar acımasız ülkeler bunlar ya.
İtalya da aynısını yapacak. Avrupa yaşlı nüfustan kurtulmak istiyordu zaten bu bilinen bişey. Şimdi ellerinde bütük bi fırsat var

Avrupa ınsanlıktan nasıbını almamıs diyar olarak anılacaktır

Sağlık bakanı açıklama yapacak bakalım kaç kişi oldu rakam ?

Sağlık Bakanı 23:45'de açıklama yapacakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt