Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.147
- 4.169
- 2.418
Bende öyle tahmin ediyom bu hızla giderse bence gec bile kalındıSıçtık ya.
Haftaya sokaklara çıkış yasağı gelir artık herhal
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende öyle tahmin ediyom bu hızla giderse bence gec bile kalındıSıçtık ya.
sent via GSC
Elbette değil bence bizde bu gibi durumlar epey rastlanılacak.Sosyal medya tepkisinden sonra müdahale ediliyor doğru mudur?
bizim üni hocasi gecen hafta bu hafta icin 10.000i rahat gecer yazmisti. adamin dedigi tuttu. alinan önlemlerin 2 haftadan önce tam etkisini göstermesi mümkün degil yazmis simdi de.Sıçtık ya.
sent via GSC
Depresyona gireceğim şu koduğumun virüs meselesinden dolayı. Zaten yaklaşık 9 aydır Muş'ta yaşadığımdan beri kafayı yeme evresindeydim sıkıntıdan. Bu virüs olayı da tüy dikti iyice. Korkudan yürüyüşe bile çıkamaz oldum. Dışarı çıkıp ana avrat haykırasım geliyor.
İtalya da aynısını yapacak. Avrupa yaşlı nüfustan kurtulmak istiyordu zaten bu bilinen bişey. Şimdi ellerinde bütük bi fırsat varİngiltere'den sonra Hollanda da kontrollü salgın kararı almış. Sanırım Almanya da bu yolda.
Bunlar sanırım yaşlı nüfustan kurtulmak istiyor. Söylemesi bile korkunç bunu ama akla başka bir şey gelmiyor. Ne kadar acımasız ülkeler bunlar ya.
Serdar sarıdağ ve türevleri 50 gün şimdi konuşurlar bunu
Sari lacivert alsaydin bari rengim ara sira tokatlardinTam yarim saattir elimi kemiriyor boyle bir sey görmedim.Ekli dosyayı görüntüle 74846Ekli dosyayı görüntüle 74847
İtalya da aynısını yapacak. Avrupa yaşlı nüfustan kurtulmak istiyordu zaten bu bilinen bişey. Şimdi ellerinde bütük bi fırsat var
sosyal medyada bir video gördüm. denyonun teki röpörtajda hani nerede virüs ben virüs mirüs görmüyom diye konusuyordu.Yazık, kış uykusundan yeni uyandı galiba