- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
KORONAWIRUS MU
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben öyle bir izlenim almadım. Neden böyle düşündün?
Ne dedi ve böyle bir düşünceye sebep oldu?
Reis muhtemelen dewamke diyecek. Ne olacaksa olsun diyecek. Muhtemelen İngiliz tarzı devam edeceğiz.
Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı durma noktasına getiren bu sürecin boyutu kadar ekonomik sonuçları ortaya çıkacaktır
Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı durma noktasına getiren bu sürecin boyutu kadar ekonomik sonuçları ortaya çıkacaktır
Ulan bu nasıl bi' şerefsizliktir ya
Yani İtalya olmamız an meselesi acaba izin verip olsun kalan sağlar bizimdir mottosu mu uygulanacak. Yoksa olmaz öyle şey deyip önlem mi alınacak.ingiltere gibi açık seçik söylemedi. 3-4 haftayı işaret etti.
Süper taşıyıcılar dolaşıyormuş etrafta. bir de onlar çıktı başımıza şimdi.
Ulan bu nasıl bi' şerefsizliktir ya
Bu adam bunu yapıyor millet de yiyor ama benim asıl merak ettiğim bizler kurban bayramında bile çocuklar görmesin, psikolojisi bozulur falan derken bunların yemek kültürlerinde yarı canlı hayvanları-böcekleri falan yemek var. Dini ya da etik bir engel de yok önlerinde. Baya farklı bir insan modeli yetişmiş oluyor. Yani canlılığa bakış açısı değişir insanın yaw diğer türlü tahammül edemezsin gibi.
Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Alpay Azap koronavirüs salgınıyla ilgili yaptığı yaptığı açıklamada, "Türkiye kritik olgu eşiği olan 100'e ulaştı. Hong Kong, Singapur olma şansımızı kaybettik. Bundan sonra tüm enerjimizi İtalya olmamaya harcamalıyız" uyarısında bulundu.
Sıçacaz anlaşıldı yaw