Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin olamadım yorum yapmaktan kaçunmaya karar verdim.

bursada var diyo mu lan

DNiaNV3X4AAJIDM.jpg

ekonomik destekler ile patronlarin iscilerin mesai saatlerini azaltmasina hatta iscilere izin vermesine tesvik yapiliyor. sirketlerin batmasini önlemeye calisiyor.
yani bunlari anlayamadiysan konusmamiza gerek yok.
Ya sen çok iyi niyetlisin ya da ben hep kötüyü düşünüyorum.

Keşke öyle olsa da kontrolsüz olarak kimbilir kaç kişi girdi.
Twitter'da kolpa olabileceğine dair bir kaç ciddi hesap bir şey yazmış ben şahsen görsel olarak bir sakatlık göremedim ama yine de bilmediğim konu bir şey diyemeyeceğim ama dediğine katılıyorum, illa görüntü vs olmasına gerek de yok zaten.

Bir şekilde yayılacaktı zaten de inş sınırlı kalır kontrol altına çabuk alınır ne diyelim.

Trump'a helal olsun çatır çatır sokuyor lafları Çinlilere.

"Bu virüsün adı Çin virüsüdür, bu ırkçılık değildir virüs nereden geldiyse oranın adını vermem doğal"

Twitter'da kolpa olabileceğine dair bir kaç ciddi hesap bir şey yazmış ben şahsen görsel olarak bir sakatlık göremedim ama yine de bilmediğim konu bir şey diyemeyeceğim ama dediğine katılıyorum, illa görüntü vs olmasına gerek de yok zaten.

Bir şekilde yayılacaktı zaten de inş sınırlı kalır kontrol altına çabuk alınır ne diyelim.
Abi yazmak istemiyorum aslında bunları, biri panik yapar vs. diye ama 10 Marta kadar zerre kontrol yapılmadı termal kamera dışında, yurtdışından gelenler ertesi gün işlerine gitti vs.
Önceden gelen umre dönüşlerinde adamlar direk evlerine gitti bir ton ziyaretçi kabul etti. Doğal süreçte yaşanabilecekleri düşününce şu an hepimizde virüs var ama sadece farkında değiliz gibi geliyor.

O video bana da geldi simdi digerinde ses kaymasi var. Video orjinal.
Umreciler canli bomba gibi sehirlere dalip ulkenin sonu olmuslar

zaten planin müthis oldugunu falan söylemedim. amaclanan seyi anlatmak istedim, basarili olur mu olmaz mi bilemem
Hadi bak yasağı geçtim.
Rasyonel olarak beklerdim ki şunu desin:
Mobil testler uygulamak için şunu şunu yapacapız
Sağlık ve gıda ürünlerinden bu süreçte vergi almayacağız
Stok yapanlara karşı şu şu önlemleri alacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt