- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Emin olamadım yorum yapmaktan kaçunmaya karar verdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya sen çok iyi niyetlisin ya da ben hep kötüyü düşünüyorum.ekonomik destekler ile patronlarin iscilerin mesai saatlerini azaltmasina hatta iscilere izin vermesine tesvik yapiliyor. sirketlerin batmasini önlemeye calisiyor.
yani bunlari anlayamadiysan konusmamiza gerek yok.
Orjnalini göremediğim için birşey diyemeyeceğim.İşte uyuşuyor orijinalinde.
Ben de senin gibi sandım başta.
Keşke öyle olsa da kontrolsüz olarak kimbilir kaç kişi girdi.Gayet uyuyor mimik de görüntü de ses de. Kadın abartıyordur doğruyu konuşmuyordur onu bilmem.
zaten planin müthis oldugunu falan söylemedim. amaclanan seyi anlatmak istedim, basarili olur mu olmaz mi bilememYa sen çok iyi niyetlisin ya da ben hep kötüyü düşünüyorum.
Twitter'da kolpa olabileceğine dair bir kaç ciddi hesap bir şey yazmış ben şahsen görsel olarak bir sakatlık göremedim ama yine de bilmediğim konu bir şey diyemeyeceğim ama dediğine katılıyorum, illa görüntü vs olmasına gerek de yok zaten.Keşke öyle olsa da kontrolsüz olarak kimbilir kaç kişi girdi.
Vidyoda ne diyor, ses açamadığım bi' yerdeyim
Abi yazmak istemiyorum aslında bunları, biri panik yapar vs. diye ama 10 Marta kadar zerre kontrol yapılmadı termal kamera dışında, yurtdışından gelenler ertesi gün işlerine gitti vs.Twitter'da kolpa olabileceğine dair bir kaç ciddi hesap bir şey yazmış ben şahsen görsel olarak bir sakatlık göremedim ama yine de bilmediğim konu bir şey diyemeyeceğim ama dediğine katılıyorum, illa görüntü vs olmasına gerek de yok zaten.
Bir şekilde yayılacaktı zaten de inş sınırlı kalır kontrol altına çabuk alınır ne diyelim.
Hadi bak yasağı geçtim.zaten planin müthis oldugunu falan söylemedim. amaclanan seyi anlatmak istedim, basarili olur mu olmaz mi bilemem
Vidyoda ne diyor, ses açamadığım bi' yerdeyim
Türkiye'de 50+ olup da kronik rahatsızlığı olmayan insan yoktur kolay kolay, dünyayı bilmem de.
Montaj değilmiş.