Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyimser olmak için kıçımı yırttım ama yok buraya kadarmış, içim karardı. Bütün tavukları sömğrneyin ama rica ediyorum bak çok değil 2 3 adet alsam bana yetecek.

Ne oldu? Salgın önlenemez noktaya mı gelecek? Ben toplantıdan zaten bir şey anlamadım. Sağlıkla ilgili bir tedbir paketi yok.

Hep bunu yapmak istemiştim yav. Sana yapıyor olmam ekstra mutlu etti, şu an baya mutlu oldum; mağara soğuk muydu ? :D
Ne bileyim kardeşim ;D Ekşi'de yeni başlık açmışlar lakin sonra ana mesajdan videoyu silmişler. Sonraki mesajlarda da silinen video diye bunu koymuşlar ;D Yani ben daha önce görmemiştim şahsen ;D

Ne oldu? Salgın önlenemez noktaya mı gelecek? Ben toplantıdan zaten bir şey anlamadım. Sağlıkla ilgili bir tedbir paketi yok.
Salgın zaten kısa zaman içinde insanların önemli bir bölümünü etkileyen ve önlenemeyen bulaşıcı hastalık demek. Dolayısıyla sorun biraz absürt, pandemi denilen şey de bunun küresel hale gelen üst versiyonu şu an zaten bütün dünya olarak yaşanan şey bu, hali hazırda o noktadayız yani. Ümitliydim dediğim ben daha katı tedbirler gelir diye ümit ediyordum onu demek istedim.

Habertürk'ü izliyordum da didem arslan güzel soru sordu bilim kurulu üyesine. İnsanlara sokağa çıkmayın diyoruz ama bir taraftan da avm'leri kapatmıyoruz, biz tam olarak ne istiyoruz diye sordu. Bilim kurulu üyesi de benim şahsi fikrime göre avm'ler kapatılmalı dedi.

Futbolcu sagligi icin tabiki kalbinden geceni ifade edecek,ceza verecek bi durun yok.musleraya bisey olursa biz kime ceza vereceğiz

Habertürk'ü izliyordum da didem arslan güzel soru sordu bilim kurulu üyesine. İnsanlara sokağa çıkmayın diyoruz ama bir taraftan da avm'leri kapatmıyoruz, biz tam olarak ne istiyoruz diye sordu. Bilim kurulu üyesi de benim şahsi fikrime göre avm'ler kapatılmalı dedi.

İlaveten iç uçuşların KDV si yüzde 1’e düşürüldü. Ben onu da anlamadım.

Cevabımı şakayla karışık verdim yine, sorun absürt falan derken ciddi değildim yani takılma amaçlı yazdım. Dünden sonra korktum senden itidalli davranıyorum. Al bu da sana üstad smileysi 😉 :ROFLMAO:

İlaveten iç uçuşların KDV si yüzde 1’e düşürüldü. Ben onu da anlamadım.
Onu ben de anlamadım yav konuya çok uzağım acaba dedim kargo uçakları ile mi ilgili bir şey yoksa direkt vatandaşların satın aldığı biletlerdeki kdv oranı mı düştü. Eğer ikincisiyse baya komük. :D

Anladığım kadarı ile İtalya olma yolunda hızla ilerliyoruz. İtalya yetersiz sağlık sektörü yüzünden perişan halde, bizim ise bu işle başa çıkabilecek donanımımız var mı bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Onu ben de anlamadım yav konuya çok uzağım acaba dedim kargo uçakları ile mi ilgili bir şey yoksa direkt vatandaşların satın aldığı biletlerdeki kdv oranı mı düştü. Eğer ikincisiyse baya komük. :D

Birincisiyse o zaman kargo uçağı diye sınırlasınlar diğer uçuşlar İçin yüzde 24 e çıksın bu süreçte;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt