Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayserispor başkanı Berna Hanım'a da helal olsun. Ortalıkta nice erkek diye gezenler tek kelime etmeye korkarken tepkisini dile getiriyor.
:tbr: :tbr::tbr::tbr:
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı:

"Cuma günü Fenerbahçe maçı için henüz uçak bileti almadık, bekliyoruz. Benim hocam risk grubunda. Ya bir şey olsa? Hocamı İstanbul'a uçakla göndermeyeceğim. Özel arabayla gidecek."

"Bizim lig dışında ertelenmeyen bir Avrupa ligi yok. Ertelenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Maça çıkmak istemeyen oyuncuyu biz neyle zorlayacağız?"

sivaslılar gormeden kopek vıdeosunu sılelım

Bu Çin haritadan silinse gram üzülmem desem çok mu insanlık dışı olur?
Bence mülayim insanlar. Tamam yeme içme kültürleri özellikle kızıl Çin zamanında üretimin yetmemesinden dolayı iğrençleşmiş ama adamların Ruh hali bir Alman ın ihtirasını barındırsa dünyanın anasını koşalarlar. Para var adam var üretim gücü var.

Bölgesel karantina olacağı konuşuluyor. Öyle bir şeyi bir anda yapsalar harika olur. Gerçi artık karantina için çok geç kaldık.

Tabiki abartmış olursun kardeşim, bu konuda çok yazılıyor çiziliyor senin mesajın üzerinden genel olarak yazayım. Bak ben o görüntüleri değil izlemek fotoğrafa bile bakamam hemen gözümü kaçırırım, yakın gelecekte et yemeyi bırakmayı düşünen bir insanım şu an iki yüzlülük ile et tüketmeye devam ediyorum, elime bıçak ver ne koyun öldürebilirim ne de tavuk muhtemelen alırım evde beslerim öyle bir durum olsa neyse uzatmadan sadede geleyim, şu yukarıdaki gibi oç'ler ve bunları yiyen insanlar üzerinden 1.5 milyarlık koca bir insan topluluğuna lanet okumak mantıklı bir iş değil. Çoğu insan zaten bunu anlık sinir ile yapıyor kabul edilebilir bir durum ama biraz daha dikkatli olmak lazım çünkü o yukarıdaki gibi tipler çoğunluğu oluşturmuyor, mesela kedi-köpek eti konusunu daha önce araştırmıştım toplumun ezici çoğunluğu tüketmiyormuş bu etleri.

Şu aşağıdaki kadında Çin'li.

Genellememek lazım.

Bana göre sürec simdiye kadar iyi yönetildi diger ülkelere bakacak olursak Ama sorun insanimizda

Umrecilerin yaptiklari ortada,bazi seyleri ciddiye almak gerekiyor bana birsey olmaz demekle olmuyor bu isler

Kürt teröristler yüzünden Kürtler haritadan silinse gram uzulmem desem kadar saçma ve ırkçı bir soru olur renktaş. Kusura bakma ama öyle. Genelleme yapmak doğru değil.

Bence mülayim insanlar. Tamam yeme içme kültürleri özellikle kızıl Çin zamanında üretimin yetmemesinden dolayı iğrençleşmiş ama adamların Ruh hali bir Alman ın ihtirasını barındırsa dünyanın anasını koşalarlar. Para var adam var üretim gücü var.
Daha önce de bu köpek videosundaki gibi hayvanlara yaptıkları işkencelere bolca rastladım. Bunları gördükçe aynısını onlara yapasım geliyor.
Şu virüs olayı da bu pislikler yüzünden patladı, malum. Bunlar yüzünden bütün dünyanın anası ağladı. İnanılmaz nefret ettirdiler kendilerinden.

Umrecilerden ziyade onların gitmelerine izin verenleri ve döndükten sonra gerekli önlemleri almayanları suçlamak lazım. Vatandaşın basireti zaten belli ama koca devletluların işin bu raddeye gelebileceğini sezmeleri gerekirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt