- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Bugun vaka sayisi aciklanacak mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru, protesto edip iptal edilmesi için çabalayan gruplar fazla,parayla satın alıp hayvanları kurtaran çok çinli grup,aktivist varTabiki abartmış olursun kardeşim, bu konuda çok yazılıyor çiziliyor senin mesajın üzerinden genel olarak yazayım. Bak ben o görüntüleri değil izlemek fotoğrafa bile bakamam hemen gözümü kaçırırım, yakın gelecekte et yemeyi bırakmayı düşünen bir insanım şu an iki yüzlülük ile et tüketmeye devam ediyorum, elime bıçak ver ne koyun öldürebilirim ne de tavuk muhtemelen alırım evde beslerim öyle bir durum olsa neyse uzatmadan sadede geleyim, şu yukarıdaki gibi oç'ler ve bunları yiyen insanlar üzerinden 1.5 milyarlık koca bir insan topluluğuna lanet okumak mantıklı bir iş değil. Çoğu insan zaten bunu anlık sinir ile yapıyor kabul edilebilir bir durum ama biraz daha dikkatli olmak lazım çünkü o yukarıdaki gibi tipler çoğunluğu oluşturmuyor, mesela kedi-köpek eti konusunu daha önce araştırmıştım toplumun ezici çoğunluğu tüketmiyor bu etleri.
Şu aşağıdaki kadında Çin'li.
![]()
Chinese Woman Travels 1,500 Miles And Pays $1,100 To Save 100 Dogs From Chinese Dog-Eating Festival
Yulin, a city in southern China, celebrates the summer solstice by throwing a festival that involves the slaughter and consumption of as many as 10,000 dogs. Not everyone in China supports such practices, however; 65-year-old Yang Xiaoyun, a retired teacher who runs an animal shelter in Tianjin...www.boredpanda.com
Genellememek lazım.
Onunda paylaşılacağı söyleniyor. Mantıklı geldi. Bir bölgeyi kapatmak en azından oradaki salgını başka yere taşımamak için bir tedbir olabilir. İstanbul ilçelerinden 3 tanesi denildi. Küçükçekmece-Kağıthane-Bağcılar bu üç ilçenin kısmı karantinaya alınacağı söyleniyor. Ne kadar doğru tabi bilmiyorum.Hastaların nerede yattığı bile açıklanmıyor. Bölgesel karantina nasıl olacakmış?
Başından beri şehirler açıklanmalıydı zaten. Şehir vs. hiçbir şey açıklanmayınca genci yaşlısı kimse ciddiye almadı, nasıl olsa benim burada değildir diye. Belki bu fayda eder ama ben yinede çok ümitli değilim açıklayacaklarından.Onunda paylaşılacağı söyleniyor. Mantıklı geldi. Bir bölgeyi kapatmak en azından oradaki salgını başka yere taşımamak için bir tedbir olabilir. İstanbul ilçelerinden 3 tanesi denildi. Küçükçekmece-Kağıthane-Bağcılar bu üç ilçenin kısmı karantinaya alınacağı söyleniyor. Ne kadar doğru tabi bilmiyorum.
Psikolojik baskı mı uyguluyorsun Can a
dogal olmayan bir felakete karsi bilgi paylasimi yapiyorum reisPsikolojik baskı mı uyguluyorsun Can a
Enfekte vakalarının görüldüğü şehirleri açıklamamaları faydamıza olur bence.
Açıkladıkları an imkanı olan çok sayıda insan uçakla, otobüsle filan başka şehirlere geçici göç etmeye başlayacak çünkü.
kdv'yi %1e indirmisler sehirleri aciklarlarsa o hastalarin istemeden bulastirdiklari diger sehirlere gidip oralara götürürEğer açıklanırsa iller giriş çıkış kapatılmalı yoksa zaten anlamı olmaz.