Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iş Çin'in sorumluluğudur , bu konuda Trump'ın tavrı gayet doğru. Corona morona değil o virüsün adı Çin virüsü. Aşıyı bulsalar da bulmasalar da sebep oldukları şeyin bedelini ağır bir şekilde ödemeleri , çeşitli yaptırımları uğramaları gerekiyor bana kalırsa.

ETag0HEXsAwEksj
Tertemiz delirmiş diyebiliriz artık

Bu iş Çin'in sorumluluğudur , bu konuda Trump'ın tavrı gayet doğru. Corona morona değil o virüsün adı Çin virüsü. Aşıyı bulsalar da bulmasalar da sebep oldukları şeyin bedelini ağır bir şekilde ödemeleri , çeşitli yaptırımları uğramaları gerekiyor bana kalırsa.

Bütün ülkeler tazminat davası açmalı.

milyarlik cin halk cumhuriyeti'nde 3000 küsür kisi ölmesi pek bir anlam ifade etmiyor adamlar kendi insanina deger vermiyor ki

biri ölse 1 milyardan 1 kisi gitmis sayiyorlar

Şöyle bir şey Japonya'dan çıksa o yemeğe elini değen nüfusun yarısı intihar ederdi heralde.

Aşı veya ilacı bence de Çinliler bulur ya da Almanlar.

Bu olayları bir gün inşallah atlatırsak bence de Çin den kesinlikle bunun hesabı sorulmalı. Kaç insan öldü/ölüyor boşu boşuna.

sent via GSC

Ve bu sadece yarasa vs yedikleri için değil; kasımda çıkan virüsü ocak ayına kadar saklayıp konuşanları engelleyerek, Dünya Sağlık Örgütü'nü bile kontrol altında tutup durumun ciddiyetini dünyaya göstermeyerek işin bu noktaya gelmesine sebep olan Çin devletidir.

Çin bütün insanlığa tazminat olarak kedi ve köpeklere dokunmasın yeter. Ceza gelecekte gıda üzerinden olmalı.
Bugün belki lab üretimi virüs olabilir ama 1 sene sonra 5 sene sonra pis boğazları sebebiyle başımıza elbet iş açacaklar.
Sibiryada orijinalliği bozulmamış dinozor bulsalar oturur yerler

Ve bu sadece yarasa vs yedikleri için değil; kasımda çıkan virüsü ocak ayına kadar saklayıp konuşanları engelleyerek, Dünya Sağlık Örgütü'nü bile kontrol altında tutup durumun ciddiyetini dünyaya göstermeyerek işin bu noktaya gelmesine sebep olan Çin devletidir.
Öyle de kimse çinden bir şey soramaz abd dahil,boş tehditler savrulur hayat devam eder

Çin bütün insanlığa tazminat olarak kedi ve köpeklere dokunmasın yeter. Ceza gelecekte gıda üzerinden olmalı.
Bugün belki lab üretimi virüs olabilir ama 1 sene sonra 5 sene sonra pis boğazları sebebiyle başımıza elbet iş açacaklar.
Sibiryada orijinalliği bozulmamış dinozor bulsalar oturur yerler
cin ve hindistana karsi tüm ülkeler ittifak yapmali ve ekonomik savas baslatmalidir. her ülke artik bir seylerden feragat etmeli ve bu cin'den kurtulmaliyiz.

Aşı veya ilacı bence de Çinliler bulur ya da Almanlar.

Bu olayları bir gün inşallah atlatırsak bence de Çin den kesinlikle bunun hesabı sorulmalı. Kaç insan öldü/ölüyor boşu boşuna.

sent via GSC

Akşam Çin konsolosu çıktı tv'ye. Faydalı bi ilaç bulduk falan dedi ama. Bilemiyoruz.

Çin dünyanın anasını ağlattı. Cenin yenen bir toplumdan her türlü pislik çıkar. Şu ülkeye hayrını 3-5 ülke atom bombası atıp tarihten kazısa, milletin annesi babası evladı eşi ölüyor. Tazminat ödese ne olur ben öldükten sonra, komple kökü kazınmalı allah yarattı denmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt