- 26 Kasım 2012
- 185.542
- 258.083
- 5.998
Sokağa çıkma yasağı kaçınılmaz.peki neden iyice yayılmasını bekliyoruz.salak mıyız
hayir......... MALiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sokağa çıkma yasağı kaçınılmaz.peki neden iyice yayılmasını bekliyoruz.salak mıyız
Asker alıyorlar mı hala.hani kışlalara girişler yasaklanmıştı.orada inanılmaz hızlı yayılır çok riskliBen 3 gün sonra askere gidecem.
Dışarı çıkma yasağı olursa nolcak
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yav he hehayir......... MALiz
İtalya dışında dışarı çıkma yasağı uygulanan ülke var mı
Şu an konuştuğum çoğu esnaf kapatmak istemiyor adamın tonla malı mülkü var dükkanının aylık 15-20 bin ödemesi varmış da bilmem ne de bizim milletin %80i parayı canından çok seviyor..
sadece bedellileri durdurmuşlarAsker alıyorlar mı hala.hani kışlalara girişler yasaklanmıştı.orada inanılmaz hızlı yayılır çok riskli
Ben 3 gün sonra askere gidecem.
Ben 3 gün sonra askere gidecem.
yav he he
Kapsamlı bir taramadan sonra alırlar muhtemelen.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
negatif enerji sacmayalim etrafa hayri babanoldu murfhan
Bağışıklık kazanacağı ispatlanmış bir şey değil henüz. Ayrıca çoğu kişi aynı anda hastaneye gitmek zorunda kalabilir. Yanlış anlama ben OHAL'e karşı değilim ama OHAL virüsü kökünden söküp atmaz. Aşı lazım.Virüsün kuluçka süresinden biraz fazla süre herkes evinde oturursa nasıl yayılacak?
Hastalanan hastaneye gidecek, iyileşen iyileşecek ve bağışıkşık kazanmış olacak işte.
negatif enerji sacmayalim etrafa hayri baba
küfürden ve kısaltmalarından uzak durmaya özen gösterelim sn rdaşlarım
Aşı kısa sürede imkansız diyor biliminsanları. O yüzden diğer en sert tedbirler alınmalı.çin ve g.kore örnekleri varBağışıklık kazanacağı ispatlanmış bir şey değil henüz. Ayrıca çoğu kişi aynı anda hastaneye gitmek zorunda kalabilir. Yanlış anlama ben OHAL'e karşı değilim ama OHAL virüsü kökünden söküp atmaz. Aşı lazım.