Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Off topic olacak ama

Aramizda eski tribunculer varmi,

yas 30-40-50

Bekara karı boşamak kolay. Adamlar da haklı. Türkiye'de yaşıyoruz beyler, kimsenin doğru dürüst birikimi yok. Belki senin olabilir ama benim yok. İyi, tamam evden çıkmayalım da bu vatandaş ne yiyip, ne içecek? Devlet kılını kıpırdatmıyorsa vatandaş ne yapsın? Boş boş konuşuyorsunuz yemin ediyorum. Sokağa çıkma yasağı gelecekse eğer devlet vatandaşına gıda yardımında bulunacak, kiralarını, faturalarını, borçlarını erteleyecek.

Yahu verdiğim örnekle senin dediğin aynı mı? Ben durumu iyi olan adama tepkimi koyuyorum evime ekmek götüremem diyenle alakalı bir konu mu geçmiş..?
Üstelik hiçbirşey insanın hayatından daha değerli olamaz.. Bu memlekette ben açlıktan öleni görmedim yasak koyunca illa ki buna göre önlemler alınacaktır..

6B91B5AC-7F84-4EA1-A8A0-7F451C251F3C.webp

Oturdugum yer :asd:

türkiye'deki corona virüsü vaka sayısı artışı;

11 mart — 1
13 mart — 5
14 mart — 6
15 mart — 18
16 mart — 47
17 mart — 98 ve 1 vefat.
18 mart — 191 ve 2 vefat

Yahu verdiğim örnekle senin dediğin aynı mı? Ben durumu iyi olan adama tepkimi koyuyorum evime ekmek götüremem diyenle alakalı bir konu mu geçmiş..?
Üstelik hiçbirşey insanın hayatından daha değerli olamaz.. Bu memlekette ben açlıktan öleni görmedim yasak koyunca illa ki buna göre önlemler alınacaktır..

Bu memlekette açlıktan öleni ben de görmedim ama sefaletten sürünen insan çok gördüm. Belli ki sen hayatın boyunca hiç sefalet nedir görmemişsin, tuzun kuru olduğu için fakir insanın halini idrak etmeke zorlanıyorsun. Yasak koyunca ne önlemi alınacak? Herkes kendi erzağıyla idare edecek.

Virus ilk ciktiginda burda bunlar ekonomiyi dusunuyor ohal hayatta yapamazlar demistim parami insan sagligimi deseler parayi secerlerde demistim saolsun reis beni yaniltmadi

mantik su 1 ay karantina demek devlete milyar dolar maliyet ve dolarin 10 liralari gormesi demek adamlar diyorki 10 20 bin kisi olebilir ama ekonomi cokerse 70 milyon hergun olur kafa bu bana sorsan senelerce kuru ekmek yerim ama kimseyi oldurmeyi goze bile almam bu yuzden hayatimda bu kafaya oy vermedim vermemdr

Ülke geneli karantina kararının geciktiği her gün, felakete bir adım daha ilerliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt