- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Toplam 200000 vakadan 80.000 i iyileşmiş. 8000'e yakın da ölü var.hic iyilesen olmuyormu ? hergün vaka bildiriyoruz sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplam 200000 vakadan 80.000 i iyileşmiş. 8000'e yakın da ölü var.hic iyilesen olmuyormu ? hergün vaka bildiriyoruz sadece
söyleyen kim peki ? etrafta söylentiler cok fazlaİzmir'de Tepecik Hastanesinde 6 hasta var. Kesin bilgidir.
Toplam 200000 vakadan 80.000 i iyileşmiş. 8000'e yakın da ölü var.
yav ona göre bizim alt yapidan messiyi ronaldoyu iniestayi donunda sallayacak forvetler ve orta sahalar varben sacsam nolur sergenin dedigine gore 4 gune asi cikiyor yakinda kurtuluyoruz
hayırtoshack mı geçiyorsun milletle olm
Bekara karı boşamak kolay. Adamlar da haklı. Türkiye'de yaşıyoruz beyler, kimsenin doğru dürüst birikimi yok. Belki senin olabilir ama benim yok. İyi, tamam evden çıkmayalım da bu vatandaş ne yiyip, ne içecek? Devlet kılını kıpırdatmıyorsa vatandaş ne yapsın? Boş boş konuşuyorsunuz yemin ediyorum. Sokağa çıkma yasağı gelecekse eğer devlet vatandaşına gıda yardımında bulunacak, kiralarını, faturalarını, borçlarını erteleyecek.
tsk twit bile atmamis herhalde tören düzenlemeyi gectim bi twitlik kadar emek vermemis yersen...Adam haklı gibi paşaya ne askeri tören nede cenaze namazı kılınmış doğru haber yaptığı için bunu da gözaltına alırlar
henüz 14 gün karantina bitmediği için kimseye iyileşti diyemezler.hic iyilesen olmuyormu ? hergün vaka bildiriyoruz sadece
Ispanyaİtalya dışında dışarı çıkma yasağı uygulanan ülke var mı

Yahu verdiğim örnekle senin dediğin aynı mı? Ben durumu iyi olan adama tepkimi koyuyorum evime ekmek götüremem diyenle alakalı bir konu mu geçmiş..?
Üstelik hiçbirşey insanın hayatından daha değerli olamaz.. Bu memlekette ben açlıktan öleni görmedim yasak koyunca illa ki buna göre önlemler alınacaktır..
türkiye'deki corona virüsü vaka sayısı artışı;
11 mart — 1
13 mart — 5
14 mart — 6
15 mart — 18
16 mart — 47
17 mart — 98 ve 1 vefat.
18 mart — 191 ve 2 vefat
hangi sehir üstat