Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Şu virüs belasını bir atlatalım Ramazan'da 2 gün oruç tutup, 1 gün de teravihe gideceğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu virüs belasını bir atlatalım Ramazan'da 2 gün oruç tutup, 1 gün de teravihe gideceğim.
Güney korede sonucu pozitif çıkan kişilerin %87 sinin hastalık belirtisi göstermediği ama hastalığı yaydığını okudum
bu nasil tespit edilmis acaba.... heis
örnekbu nasil tespit edilmis acaba.... heis
3 gün önce Kore'de toplam 248.000 test yapıldığını okumuştum. Virüsün yayılmaya başlamasından kısa bir süre sonra günlük 10000 test kapasitesine ulaşmışlar.210 bin kişiye test yapmışlar bu da demektir belirti olsun olmasın önüne gelene test yapmışlar
Ondan belirti olmasa bile herkes hastaymış gibi davransın deniliyor. Bağışıklığın kuvvetliyse en ufak tesir olmadan tasiyici olarak dolaşıyorsun. Binevi sevdiklerin temas halindeki insanların katili rolundesin. Mümkün olduğunca çıkmayın dışarıya herkes kendine hastaymış gözüyle bakarsa min hasar ile atlatırız.Güney korede sonucu pozitif çıkan kişilerin %87 sinin hastalık belirtisi göstermediği ama hastalığı yaydığını okudum bu doğruysa bizde açıklanan sayıların bir önemi kalmıyor zaten. Allah yardımcımız olsun babam için endişe ediyorum gıda sektöründe ve iş yeri kapatılmadı her gün tramvay kullanıyor umarım devlet eliyle bir süre kapatılır ve gitmez işe.
210 bin kişiye test yapmışlar bu da demektir belirti olsun olmasın önüne gelene test yapmışlar
bu nasil tespit edilmis acaba.... heis
Işte bu.