Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başka bir mezvu gündemdeyken vali miydi neydi biri kamudaki algı çok iyi diyordu. açık kalan mikrofondan bakana söylediği duyulmuştu.

dün polis karantinalık otobüsü basıp kızın birini kaçırdı ,bugün o bile konuşulmuyor.

Etrafta italyaya gidesim var diyen Ahmet Hakan ve mobese kamerası bile görse asker selamı vermeye çalışan jöleli bülent uygun gündeme geliyor.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Almanya Şansölyesi Angela Merkel: #Covid_19 virüsü, ll.Dünya Savaşından bu yana dünyada görülen en sarsıcı olaylardan birisi.
Öyle demedi ya.

"Corona Virüsü ikinci dünya savaşından beri Alman toplumu için en büyük meydan okuma. Ülkemizin o zamandan beri en çok dayanışma içinde ilerlemesi gereken bir durumdayız" dedi.

sent via GSC

Öyle demedi ya.

"Corona Virüsü ikinci dünya savaşından beri Alman toplumu için en büyük meydan okuma. Ülkemizin o zamandan beri en çok dayanışma içinde ilerlemesi gereken bir durumdayız" dedi.

sent via GSC
Merkel bir ara titriyordu neymiş o belli oldu mu ?

Öyle demedi ya.

sent via GSC
haber de görmüştüm
ama benzer yine de sonuçta tek almanyayı etkilemiyor

Merkel'in titreme olayını yarın öğreneceğiz anlaşılan çünkü aşırı uykum geldi, hadi iyi geceler cümleten.

Merkel bir ara titriyordu neymiş o belli oldu mu ?
Bilmiyorum abi resmi bir açıklama yapılmamıştı herhalde.

Bazı manyaklar Merkel'in Alman halkına sağlık raporu sunması gerekiyor bunu bilmek bizim hakkımızdır falan diyorlardı.

sent via GSC

2020 degisim ve donusumlerin yili.karma calisiyor.31 marta kadar ciddi durumlar soylenen gore. Nisandan sonra azalmalar gorulecekmis vakalarda.hafiifleyecek etkiler yani.
20200319_022555.jpg

Sen bir başlık açıp tahminlerini yazsana sergo. Zamanı gelince tuttumu tutmadı mı bakarız falan bizede meşgale çıkar, mal gibi ekrana bakıyoruz saatlerce, korona sağolsun.
Bunlar benim tahminim degil goksel sembolikler calisiyo.ben ruya goruyorum anca

Mümkünse gitme. Ölürsün. Ben sağlıklı gittim zatürre döndüm. Ocak ayında. Şimdi askerlere doktorda vermezler doğru düzgün.
Ben mayısta acemiye iskenderuna gitmiştim hava sıcaklığı ortalama 30-32 olarak geçti ama bütün bölük gripti hele şuanki ortamı düşünmek istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt