Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yan yana çalıştığımız Muhasebe Departmanı'ndaki arkadaşım Devlet 26 Mart'a kadar sokağa çıkma yasağı fln getirmez, vergiler var demişti. Mesleki bakış açısıyla baktığını düşünüp dalga bile geçmiştim "Devlet bu krizde vergi mi düşünecek" diye. Sanırım gerçekten bekleyecekler. Aklım almıyor...

bu da basit aslında

devlet en büyük işveren ve o vergileri alamazsa elindeki mevcut kalan kaynakla ikinci ay maaş ödeyemez

Bu arada yıkanabilir nano maskeler var. Kaçak göçek elde etmeye çalışın.

@Sertan Nalbant dayıcım doktor bundan alın dedi aldıydık 2-3 gün önce. Tırsıyorsan bak derim.

@Melih Peker bir doktor tavsiye etti bunu bize, sağlık çalışanlarına pek kaliteli maske verilmiyormuş. Doğru mu? Kendisi de aldı.

Bugün sipariş verdiğimiz bulaşık makinası lojistik firması tarafından adresimize teslim edilecek.Kafadan 2 eleman makinayı evin içine bırakacak.Sonrasında makinayı kurmak için kafadan yine 2 servis elemanı eve girmek durumunda kalacak.Uzun lafın kısası ne yapacağım lan ben?

Damacana su siparişi vermiştim. Biraz önce geldi. Ameliyata girsem bu kadar önlem almazdım herhalde. Bir cerrah edasıyla damacanayı sebile devirdim.

Bu arada yıkanabilir nano maskeler var. Kaçak göçek elde etmeye çalışın.

@Sertan Nalbant dayıcım doktor bundan alın dedi aldıydık 2-3 gün önce. Tırsıyorsan bak derim.

@Melih Peker bir doktor tavsiye etti bunu bize, sağlık çalışanlarına pek kaliteli maske verilmiyormuş. Doğru mu? Kendisi de aldı.
Ben kendim için tırsmıyorum yaw benim yüzümden anam babam zarar görebilir ondan korkuyorum.

Zaten dışarıdayım heyecan olsun diye yazıyorum.

Yan yana çalıştığımız Muhasebe Departmanı'ndaki arkadaşım Devlet 26 Mart'a kadar sokağa çıkma yasağı fln getirmez, vergiler var demişti. Mesleki bakış açısıyla baktığını düşünüp dalga bile geçmiştim "Devlet bu krizde vergi mi düşünecek" diye. Sanırım gerçekten bekleyecekler. Aklım almıyor...
vergi devleti olduğumuzu unutmamak gerekiyor

Eve virüs etkisi az olsun diye balkonda soyunuyorum, eşyaları mı balkonda bırakıyorum. Oradan banyoya girip yıkanıyorum. Sabah tekrar işe giderken bu sefer iş yerini düşünüp tekrar duşa giriyorum işe bu şekilde gidiyorum. Umarım bu illet yüzünden kimseye sebep olmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt