Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlara da en dandiğinden veriliyormuş galiba.

Abi peki bizim doktorun dediği maskeler nasıl? Verdik sipariş 10 tane kendisi de verdi.
hiç duymadım yıkanabilir maske bana pek olası gelmiyor şahsen.partikülleri filtre eden mekanizması bozulmayacak mı?

Bangladeş'te 'Evden çıkmayın' uyarılarını dinlemeyen binlerce kişi virüs duası yapmak için bir araya geldi!!

Ekli dosyayı görüntüle 75015

Genel gözlemim dini anlayışı yüksek tüm toplumlar bu tip salgınlardan daha fazla etkileniyor.

İtalya'da da çok sert Katoliklik var ve bu duruma düşmelerinde büyük katkısı var.
İkinci koşul da cehalet.

Cehalet + Tek yönlü dini düşünce = Helak!!

tr test kiti üreten bir ülkeymiş

haftada 100 binlerce kit üretiliyormuş

neden test sayısı artırılmıyor bilen var mı

Genel gözlemim dini anlayışı yüksek tüm toplumlar bu tip salgınlardan daha fazla etkileniyor.

İtalya'da da çok sert Katoliklik var ve bu duruma düşmelerinde büyük katkısı var.
İkinci koşul da cehalet.

Cehalet + Tek yönlü dini düşünce = Helak!!

bu vaka için elimizdeki veriler tersini işaret ediyor

italyada dinin etkisinin minimum olduğu yerler daha katolik güneyden kat kat beter durumda

burada asıl etken mobilite

mobilitenin yüksek olduğu yerler hem dünya bölgeleri olarak hem de ülke içi olarak daha büyük risk altında

Tarih 19 Mart 2020

Ankara'da 2 gündür lapa lapa kar yağıyor. Kıyamet yaklaşıyor galiba olucak.

Almanlar yine en harika açıklamayı yapmışlar

bu salgın durdurulamaz, sadece yavaşlatılır ki sağlık sistemi mümkün olan en fazla sayıda insana iyi hizmet verebilsin

Makinayı getiren lojistik firma çalışanı ne eldiven ne de maske kullanıyordu.Reklamsa reklam söyleyeceğim Bosch teknik servis çalışanları eldiven,maske ve galoşlarla gelip kurulumu yaptılar.Adamlar boşuna dünya markası olmuyorlar.Bir kez daha bu çatı altında çalıştığım için gurur duydum.

poster.webp

Makinayı getiren lojistik firma çalışanı ne eldiven ne de maske kullanıyordu.Reklamsa reklam söyleyeceğim Bosch teknik servis çalışanları eldiven,maske ve galoşlarla gelip kurulumu yaptılar.Adamlar boşuna dünya markası olmuyorlar.Bir kez daha bu çatı altında çalıştığım için gurur duydum.

Bosch yapma renktaş. Tmm tmm vurmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt