- 4 Ağustos 2009
- 90.133
- 71.051
- 5.188
Bizden daha cahilleri de varmis. Rahatladım.Bangladeş'te 'Evden çıkmayın' uyarılarını dinlemeyen binlerce kişi virüs duası yapmak için bir araya geldi!!
Ekli dosyayı görüntüle 75015
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizden daha cahilleri de varmis. Rahatladım.Bangladeş'te 'Evden çıkmayın' uyarılarını dinlemeyen binlerce kişi virüs duası yapmak için bir araya geldi!!
hiç duymadım yıkanabilir maske bana pek olası gelmiyor şahsen.partikülleri filtre eden mekanizması bozulmayacak mı?Onlara da en dandiğinden veriliyormuş galiba.
Abi peki bizim doktorun dediği maskeler nasıl? Verdik sipariş 10 tane kendisi de verdi.
La bir anam var. Ona korkuyorum. Gücüm olsa ayrı eve çıkacağım şu olay bitene kadar ama yok işte.Y yedik knk. Dedelerimize nenelerimize sahip çıkalım sana bana bişey olmaz
Bangladeş'te 'Evden çıkmayın' uyarılarını dinlemeyen binlerce kişi virüs duası yapmak için bir araya geldi!!
yurt dışına satıyor olabilirlertr test kiti üreten bir ülkeymiş
haftada 100 binlerce kit üretiliyormuş
neden test sayısı artırılmıyor bilen var mı
Genel gözlemim dini anlayışı yüksek tüm toplumlar bu tip salgınlardan daha fazla etkileniyor.
İtalya'da da çok sert Katoliklik var ve bu duruma düşmelerinde büyük katkısı var.
İkinci koşul da cehalet.
Cehalet + Tek yönlü dini düşünce = Helak!!
son yıllarda mevsimlerde sapma var zaten. 1.5 ay kadar. normal yani.Tarih 19 Mart 2020
Ankara'da 2 gündür lapa lapa kar yağıyor. Kıyamet yaklaşıyor galiba olucak.
Tepecik Hastanesi'ndeki sayı 7 oldu.
tr test kiti üreten bir ülkeymiş
haftada 100 binlerce kit üretiliyormuş
neden test sayısı artırılmıyor bilen var mı
Artırılmadığı nereden biliniyor?
www.independentturkish.com
İsrailde koronadan ölüm gerçekleşti mi hiç sayı var mı
Makinayı getiren lojistik firma çalışanı ne eldiven ne de maske kullanıyordu.Reklamsa reklam söyleyeceğim Bosch teknik servis çalışanları eldiven,maske ve galoşlarla gelip kurulumu yaptılar.Adamlar boşuna dünya markası olmuyorlar.Bir kez daha bu çatı altında çalıştığım için gurur duydum.