Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu +60 yaş üzeri insanların ücretsiz toplu taşımaya bindirilmemesi lazım artık. Ankara otobüslerini bilen bilir bir ekmek almak için Ulus'a gidiyor adamlar. Amaç ekmek almak falan değil geziyorlar güya. Hayır işe gidenlere, öğrencilere de yazık. Yer bulamıyorlar bu ihtiyarlar yüzünden. Sıkış tıkış gidiliyor. İddia ediyorum +60 yaş üzeri insanlara 1 lira gibi sembolik bir ücret olsa binmezler. Beleş mezar bulsa girecekler.

Yok mu son zamanlarda yakın geçmesi beklenen bi meteor falan. Çarpsında toptan kurtulalım yav

Faşizanca algılamayın ama özellikle Güneydoğu Asya ve Hindistan gibi ülkeler için dünyanın önlem alma vakti geldi. Bu virüs çocukları ve gençleri de öldürseydi insanoğlu beka sorunu yaşayabilirdi ki söyledğim coğrafyada yaşayan insanlar beslenme alışkanlığını değiştirmediği sürece yarın bunun olmayacağının garantisi yok.

evet sakarya adliyesinde görevli olan kuzenimle yazistim daha yeni...

bir hakim öksürük ve yüksek ates sikayetiyle hastaneye gitmis... testi pozitif cikmis adam 50 yasinda ve atesini düsüremiyorlarmis

bu korona nedeniyle yengenizle iki haftadır evde karantina halindeydik.

erzak bitince yengenizle dışarı çıkalım dedik

1584612932636.webp

Faşizanca algılamayın ama özellikle Güneydoğu Asya ve Hindistan gibi ülkeler için dünyanın önlem alma vakti geldi. Bu virüs çocukları ve gençleri de öldürseydi insanoğlu beka sorunu yaşayabilirdi ki söyledğim coğrafyada yaşayan insanlar beslenme alışkanlığını değiştirmediği sürece yarın bunun olmayacağının garantisi yok.
Hindistan, Çin, Uzakdoğu ülkeleri, Afrika ülkelerine kesinlikle bir yaptırım olmalı, adam gibi eğitim verilmeli. Ne hijyen bilirler, ne yemek yemeyi bilirler. 10 tane de çocuk doğururlar. Bakamıyorsanız doğurmayın kardeşim. Neyinize sizin o kadar çocuk doğurmak.

Hindistan, Çin, Uzakdoğu ülkeleri, Afrika ülkelerine kesinlikle bir yaptırım olmalı, adam gibi eğitim verilmeli. Ne hijyen bilirler, ne yemek yemeyi bilirler. 10 tane de çocuk doğururlar. Bakamıyorsanız doğurmayın kardeşim. Neyinize sizin o kadar çocuk doğurmak.

Kesinlikle. Hijyen ve de beslenme eğitimi.

Çiğ yarasa yemek nedir yahu? Bu haltı illa yiyeceksen bari pişir de öyle zıkkımlan. Midem kalktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt