- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
senin fikrini sordum ben
modern çağ kahramanı mı değil mi
değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin fikrini sordum ben
modern çağ kahramanı mı değil mi
doğru cevapdeğil.
Ben rahat olun, biz müthişiz vs demedim yalnız dikkat ettiysen. Sadece kıyas üzerinden kendi fikrimi belirttim. Kimse öyle demiyor demişsin ama gayet deniyor, yok adamlar şöyle yaptı yok adamlar böyle yaptı ama biz şunu yaptık vs. Ben de yaptım yaptım bu hatayı, mesela futbol maçlarının ertelenmemesi üzerine ve avrupalıların ertelemesi üzerine yine en mantıklı işleri avrupalılar yapıyor yazmıştım.Kimse dış ülkeler iyi demiyor. Dış ülkeler çok kötü, biz ise kötüyüz. Ama bulgular yaşananlar, gelişmeler bizim de çok kötü olacağımızı gösteriyor. Sosyal medyaya yansıyan görüntüler bile virüsün kontrolden çıktığını gösteriyor. İnanmayın diyorsun ya hacdan gelen ilk parti umreciler, polis eskortuyla otobüsten alınanlar, gizli kamerayla çekilmiş doktorun görüntüleri . . . Bunlar gördüklerimiz. Kusura bakma abi ben kesinlikle senin kadar rahat olamayacağım.
Ben rahat olun, biz müthişiz vs demedim yalnız dikkat ettiysen. Sadece kıyas üzerinden kendi fikrimi belirttim. Kimse öyle demiyor demişsin ama gayet deniyor, yok adamlar şöyle yaptı yok adamlar böyle yaptı ama biz şunu yaptık vs. Ben de yaptım yaptım bu hatayı, mesela futbol maçlarının ertelenmemesi üzerine ve avrupalıların ertelemesi üzerine yine en mantıklı işleri avrupalılar yapıyor yazmıştım.
ABD ve avrupa ülkeleri üzerinden kıyaslamaya gidip abartmayalım dediğim mesajımı sanki biz çok iyiyiz, müthişiz demişim gibi cevaplamışsın finali de ben senin gibi rahat olamayacağım ile yapmışsın. Biraz daha geniş çaplı takip etsen fena durumda olmadığımızı görürsün demek istediğim bu. Bu işten zararsız çıkmak gibi bir ihtimalimiz yok, herkes sıkıntı çekecek öncelikle insanların bunu kabullenmesi lazım. Bu gerçek pek çok kişi tarafından kabullenilemediği için yukarıda benim yazdığım gibi mesajlara tepki veriliyor.
Evdekalin babyler mi
Bu adam oç ama nedense seviyorum, billur geçer gibi ülke yönetiyor. Gibisi fazla ya da.
Biz kişiyiz önemli kurumlarda görev yapmıyoruz söylediklerimiz kendimize göre ama sağlık bakanlığı bilim kurul üyesi bile böyle bir twett atıyor.
Özür dilemesine inan bence daha rahatlatıcı olur, zaten önlemimizi alıyoruz ekstradan can sıkmayalım derim. Bu arada fifa 20 hala kırılmamış artık nasıl heves ettiysen oyunaiyi de abi, dün gece ki doktor hatun, italya olmamak için çabalıyoruz diyordu. şimdi ne yapalım biz. özür dilemesine mi inanalım videoda söylediklerine mi
Net jb geçiyor ya. Idiocracy diye bir film vardı oradaki başkan tiplemesine baya yakın. Ama ben de seviyorum.Bu adam oç ama nedense seviyorum, billur geçer gibi ülke yönetiyor. Gibisi fazla ya da.
Kendimiz için kaç kitimiz var belli mi?
Aynen bende herif başka bi kafada degişikBu adam oç ama nedense seviyorum, billur geçer gibi ülke yönetiyor. Gibisi fazla ya da.
Liglerin ertelenmesi yanlis kararmis sonrasinda nolcakmis ligin marka degeri dusuyormus falanda filan adamin saglik umrunda degilNe diyor müptezel?
Net jb geçiyor ya. Idiocracy diye bir film vardı oradaki başkan tiplemesine baya yakın. Ama ben de seviyorum.
@Serkan G. Veren in ikizi işte yav...Bu adam oç ama nedense seviyorum, billur geçer gibi ülke yönetiyor. Gibisi fazla ya da.
Bugunlerde cok ihtiyacim var yaw. Kirilsaydi keske.Özür dilemesine inan bence daha rahatlatıcı olur, zaten önlemimizi alıyoruz ekstradan can sıkmayalım derim. Bu arada fifa 20 hala kırılmamış artık nasıl heves ettiysen oyuna![]()