- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
almanya'da toplam vaka sayisi 15126 oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalya tedaviyi saldı, hasta olan yaşlı nüfusun hepsi ölecek galibaİtalya gibi olmayalım diyoruz da hangi İtalya? Adamlar gün geçtikçe daha kötüye gidiyor.
bunlarin yasli sayisi cok mu bizim gibi
Avrupa'da belli nüfusun üstünde olanlar arasında, Türkiye'den genç nüfus yok.bunlarin yasli sayisi cok mu bizim gibi
bunlarin yasli sayisi cok mu bizim gibi
hergun 50 % çoğalıyoralmanya'da toplam vaka sayisi 15126 oldu
65 yaş üstü sayısı ilk defa yüzde 22 yi geçmiş yaşlanıyoruz bizdeAvrupa'nın en genç ülkesi bizdik yanlış hatırlamıyorsam en yaşlısı da italya
abi her şeyi anlarım da bu tuvalet kağıdı stoğu niye yawŞimdi salgın tüm gaz devam ettiği için pek çok şey konuşulmuyor ama vakti gelince konuşulacak, hakikaten komik yav. O gözde büyütülen ülkeler ve vatandaşları nasıl patır patır döküldü vay arkadaş.
Taharetlenme olmadığı için çok hayati bir yaşam item'ı onlar için sanırım bu sebepten. Bizim insanımız niye tuvalet kağıdına saldırdı onu henüz çözebilmiş değilim, çalışmalarım devam ediyor.abi her şeyi anlarım da bu tuvalet kağıdı stoğu niye yaw
bir manası var mı bu işin
Taharetlenme olmadığı için çok hayati bir yaşam item'ı onlar için sanırım bu sebepten. Bizim insanımız niye tuvalet kağıdına saldırdı onu henüz çözebilmiş değilim, çalışmalarım devam ediyor.![]()
Abi bi ara Ekşi Sözlük'te kıçınızı nasıl temizliyorsunuz diye bi topic vardı. +40 sayfa filan adamlar ciddi ciddi bunu tartışmışlardı yav. Peçete mi su mu diye. Efsane mesajlar var o konuda.Taharetlenme olmadığı için çok hayati bir yaşam item'ı onlar için sanırım bu sebepten. Bizim insanımız niye tuvalet kağıdına saldırdı onu henüz çözebilmiş değilim, çalışmalarım devam ediyor.![]()
Maalesef. Henüz bütün tavuk da bulabilmiş değilim, bim'den parçalanmış tavuk diye bir şey aldım meğer kemikmiş. Ama pes etmiş değilim kemiğine ulaşabildim, kendisine de 2-3 gün içinde ulaşırım diye tahmin ediyorum.Tavuk saldırısını çözdünüz mü Mehmet Bey?
üstada sordun mu sokakların nabzını tutuyor hangi semtte hangi kasapta olduğunu söylesin hemenMaalesef. Henüz bütün tavuk da bulabilmiş değilim, bim'den parçalanmış tavuk diye bir şey aldım meğer kemikmiş. Ama pes etmiş değilim kemiğine ulaşabildim, kendisine de 2-3 gün içinde ulaşırım diye tahmin ediyorum.
Üstad ile diyaloğu bitirme kararı aldım, korona konusundaki tutumundan rahatsızım.üstada sordun mu sokakların nabzını tutuyor hangi semtte hangi kasapta olduğunu söylesin hemen