Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlık bakanı, yasağı istiyor ya çok belli.

dün de yazmıştım bakan bence kabineden birilerini ikna edemiyor ve reyizi de o kabinedekiler ikna etmiş

muhtemelen the damat yine

bakan neredeyse yalvaracak çıkmayın diye

bu arada geçenki otobüsten alınan kızla ilgili de soylu ile adalet bakanı kapışmış

Bu iş bir şekilde kontrol altına alınsa dahi süre uzadıkça psikolojik olarak çökmüş toplumlar ortaya çıkacak.

Sağlık Bakanı durumun vahametine dair kabineyi (daha doğrusu tek adamı) ikna edemiyor gibi. Daha doğrusu Ekonomi Bakanı durumun vahametinine dair daha ikna edici pederine karşı sanırım.

Sağlık Bakanı durumun vahametine dair kabineyi (daha doğrusu tek adamı) ikna edemiyor gibi. Daha doğrusu Ekonomi Bakanı durumun vahametinine dair daha ikna edici pederine karşı sanırım.

Herkes farkında vehametin. Ama onlar 1000 odalı saraylarda, lüks villalarda, izole ortamlarda yaşadıkları için çok umursamıyorlar. Şunu normalde kimse için istemem ama bu virüs illa bu ülkede birilerine gelecekse inşallah halkının sağlığından önce cüzdanındaki parayı düşünen siyasileri vurur. İran'daki gibi bizde de ancak o şartlarda en gerekli önlemler alınır. Şehitlerimiz gibi bu virüs de garibanlara vurdukça siyasi kanattan gerekli ehemmiyet görülmeyecek gibi.

O bu degil de bende panik atak var.zaten nefes darligi cekiyorum bazen.bulasirsa Kurtulma ihtimalim yok diye dusunuyorum

O bu degil de bende panik atak var.zaten nefes darligi cekiyorum bazen.bulasirsa Kurtulma ihtimalim yok diye dusunuyorum

Unbenannt.webp

Gelecek hafta Twitter , Facebook , instagram kapanır..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TLC 2 belgesel yayınlamış.

Konut kredilerinde peşinatın %10'a çekilmesine rağmen vaka sayısının artmasını kimse bana anlatamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt