Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İran'da son 24 saatte yeni tip koronavirüs nedeniyle 149 kişi daha hayatını kaybetti, toplam can kaybı 1433'e yükseldi.

italyada hala yeni ölüm ve yeni vaka yok dünde yazmıştım sanırım kontrol altına aldılar.

italyada hala yeni ölüm ve yeni vaka yok dünde yazmıştım sanırım kontrol altına aldılar.

Düne ait veriler

dW24Ap

Aga sen nerden bakıyon yav

Her gün 400+ kişi ölüyor Çin'i geçti adamlar.
Itaylanlar ölü ve vaka sayisini aksama dogru paylasmiyorlarmi?

Alay değil Rockfeller bana ulaştı gsc'nin propaganda direktörüyüm kimse gerçekleri görmesin diye mücadele ediyorum.
Bence yanlış kişiyi görevlendirmişler. Daha akıllı birini görevlendirmelerini beklerdim. Bu kişinin Türkiye gibi eğitim seviyesi çöplük olan bir ülkeden çıkması ilginç

Bu saatlerde sadece bugüne bakarsan 0 yazar akşam güncelleme yapıyorlar , sen hergün bu saatlerde baksan her gün 0 görürsün düne bakman lazım yesterday yapıp.

Ee tamam da bu bugün için ve daha açıklanmadı diye, dün 427 ölüm oldu ondan önceki gün 475.

artık virüsü bıraktım 5-10 yıl içinde hatta belki 1-2 sene içinde nasıl bir dünya olacağı üzerine düşünmeye başladım

mesela dijital uzaktan eğitim ya da home teaching örgün eğitimin yerini mi alıyor

öyleyse öğretmenlik mesleğinin niteliği ve istihdam politikası değişir mi

devletler daha güçlü olacaklar ve piyasa daralacak mı

dijital insana mı geçiyoruz

Attıgın sitede de gösteriyor, 18 mart 2900’ken 19 mart 3400 olmus ölüm sayisi italyada

bu arada herkes italya mı olacağız kore mi olacağız diye tahminlerde bulunuyor ama bunların uç örnekler olduğu unutuluyor

bunların imkanları, doğruları ve yanlışları zamanlama açısından diğerleri için ders ya da pişmanlık oldu

ben ise ülkelere tek tek baktığımda sonunda almanyaya benzer bir tablo çıkaracağımızı düşünmeye başladım

almanya ile paralellik şu anda daha fazla

vaka sayımız artacak ama kayıp sayısını tutabileceğiz gibi

almanyada da bildiğim kadarıyla geniş çaplı sokağa çıkma yasağı henüz yok yanılıyor muyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt