- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga sen nerden bakıyon yavitalyada hala yeni ölüm ve yeni vaka yok dünde yazmıştım sanırım kontrol altına aldılar.
italyada hala yeni ölüm ve yeni vaka yok dünde yazmıştım sanırım kontrol altına aldılar.
italyada hala yeni ölüm ve yeni vaka yok dünde yazmıştım sanırım kontrol altına aldılar.
Aga sen nerden bakıyon yav
Her gün 400+ kişi ölüyor Çin'i geçti adamlar.
Itaylanlar ölü ve vaka sayisini aksama dogru paylasmiyorlarmi?
Bence yanlış kişiyi görevlendirmişler. Daha akıllı birini görevlendirmelerini beklerdim. Bu kişinin Türkiye gibi eğitim seviyesi çöplük olan bir ülkeden çıkması ilginçAlay değil Rockfeller bana ulaştı gsc'nin propaganda direktörüyüm kimse gerçekleri görmesin diye mücadele ediyorum.
Düne ait veriler
![]()
![]()
COVID Live Update: 141,869,265 Cases and 3,029,647 Deaths from the Coronavirus - Worldometer
Live statistics and coronavirus news tracking the number of confirmed cases, recovered patients, tests, and death toll due to the COVID-19 coronavirus from Wuhan, China. Coronavirus counter with new cases, deaths, and number of tests per 1 Million population. Historical data and info. Daily...www.worldometers.info
Ee tamam da bu bugün için ve daha açıklanmadı diye, dün 427 ölüm oldu ondan önceki gün 475.![]()
COVID Live Update: 141,869,265 Cases and 3,029,647 Deaths from the Coronavirus - Worldometer
Live statistics and coronavirus news tracking the number of confirmed cases, recovered patients, tests, and death toll due to the COVID-19 coronavirus from Wuhan, China. Coronavirus counter with new cases, deaths, and number of tests per 1 Million population. Historical data and info. Daily...www.worldometers.info
onu farketmemişim ya teşekkürler vay gerizekalı italyanlar ya.Bu saatlerde sadece bugüne bakarsan 0 yazar akşam güncelleme yapıyorlar , sen hergün bu saatlerde baksan her gün 0 görürsün düne bakman lazım yesterday yapıp.
![]()
hergun açıklıyorlaritalyada hala yeni ölüm ve yeni vaka yok dünde yazmıştım sanırım kontrol altına aldılar.