- 18 Temmuz 2009
- 81.731
- 238.669
- 5.093
Kontrol altında tutabiliyorlar hastaları demekki ama iyileşen de az.Almanya'da ölüm oranı nasıl bu kadar az?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kontrol altında tutabiliyorlar hastaları demekki ama iyileşen de az.Almanya'da ölüm oranı nasıl bu kadar az?
Saat 18 gibi açıklıyorlarmış her gün youtube videosunda söylüyordu adamitalyada hala yeni ölüm ve yeni vaka yok dünde yazmıştım sanırım kontrol altına aldılar.
Hergün forumda biri cikiyor sabah veya öglen italyada ölü yok kontrol altina almislaritalyada hala yeni ölüm ve yeni vaka yok dünde yazmıştım sanırım kontrol altına aldılar.
her platform için ayrı biri vardır muhtemelen gsc için türkiye'den seçmeleri normal ama iletirim sen ve araştırmalarına karşı koyabilecek daha akıllı birini seçsinlerBence yanlış kişiyi görevlendirmişler. Daha akıllı birini görevlendirmelerini beklerdim. Bu kişinin Türkiye gibi eğitim seviyesi çöplük olan bir ülkeden çıkması ilginç
sinirlenme patron gözümüzden kaçmış.Hergün forumda biri cikiyor sabah veya öglen italyada ölü yok kontrol altina almislar
Adamlar aksam acikliyor hergün 500 e yakin ölü
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Almanya'da ölüm oranı nasıl bu kadar az?
Herkesin takması gerekiyor çünkü semptom görülmese bile virüse maruz kalınmış olabilir. O şekilde dolaşarak virüsü etrafa bulaştırmamız mümkün.İzmir'de ise giden çalışanlar dışında dışarıda olanlar sadece sabunluklar yani yaşlılar hemde azimsanmayacak kadar çok toplu ulaşımda varlar
Heleki ganyan bayilerini gördüm akşam üzeri ana baba günü gibi
Ayrıca bu maske olayı netlesmeli artık hasta olanlarmi takacak yoksa Çinliler gibi herkesmi millet paranoya oldu
doblo mu o
esnaf mı
Sağlık hizmetlerinin gelişmişliği ve coronanın nerdeyse tek tedavisi olan solunum cihazı sayısının fazla olması üreticiymiş bütün dünyaya yolluyorlarmış.
Geçen dediğim maskeden bulmaya çalış benceİzmir'de ise giden çalışanlar dışında dışarıda olanlar sadece sabunluklar yani yaşlılar hemde azimsanmayacak kadar çok toplu ulaşımda varlar
Heleki ganyan bayilerini gördüm akşam üzeri ana baba günü gibi
Ayrıca bu maske olayı netlesmeli artık hasta olanlarmi takacak yoksa Çinliler gibi herkesmi millet paranoya oldu
Peki bizdeki durum ne bu konuda biliyor musun? Herkes İtalya'yı geçeceğiz diyor ama Almanya gibi hafif hasarla gitmemiz olası mı?