Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yanlış kişiyi görevlendirmişler. Daha akıllı birini görevlendirmelerini beklerdim. Bu kişinin Türkiye gibi eğitim seviyesi çöplük olan bir ülkeden çıkması ilginç
her platform için ayrı biri vardır muhtemelen gsc için türkiye'den seçmeleri normal ama iletirim sen ve araştırmalarına karşı koyabilecek daha akıllı birini seçsinler

Çoktan sokağa çıkma yasağı gelmesi gerekiyordu. Ama sokağa çıkma yasağı getirdiğinde kira ve faturaları en azından 1-2 ay askıya almak, karşılamak zorundasın. Böyle bir para yok kasada sıkıntı o. Muktedir ihtiyat akçesini bozdurmasa olurdu. Dışarı çıkanların önemli bir kısmı keyfinden değil, para kazanmak zorunda olduğu için çıkıyor.

photo_2020-03-20_14-26-20.webp

photo_2020-03-20_14-26-15.webp

1584703679493.webp

İzmir'de ise giden çalışanlar dışında dışarıda olanlar sadece sabunluklar yani yaşlılar hemde azimsanmayacak kadar çok toplu ulaşımda varlar
Heleki ganyan bayilerini gördüm akşam üzeri ana baba günü gibi

Ayrıca bu maske olayı netlesmeli artık hasta olanlarmi takacak yoksa Çinliler gibi herkesmi millet paranoya oldu

onların üstündeki peştamaller öyle basit ürünler değildir.

çok sıcak tutar içinde pişersin, bu yönden bakınca sivas çok doğru bir adres

İzmir'de ise giden çalışanlar dışında dışarıda olanlar sadece sabunluklar yani yaşlılar hemde azimsanmayacak kadar çok toplu ulaşımda varlar

Ayrıca bu maske olayı netlesmeli artık hasta olanlarmi takacak yoksa Çinliler gibi herkesmi millet paranoya oldu
Herkesin takması gerekiyor çünkü semptom görülmese bile virüse maruz kalınmış olabilir. O şekilde dolaşarak virüsü etrafa bulaştırmamız mümkün.
Yeterli maske olmadığı için sağlık çalışanları, hastalar ve karantinadakiler için kullanılsın dye bir propaganda yapılıyor.

Sağlık hizmetlerinin gelişmişliği ve coronanın nerdeyse tek tedavisi olan solunum cihazı sayısının fazla olması üreticiymiş bütün dünyaya yolluyorlarmış.

Peki bizdeki durum ne bu konuda biliyor musun? Herkes İtalya'yı geçeceğiz diyor ama Almanya gibi hafif hasarla gitmemiz olası mı?

Geçen dediğim maskeden bulmaya çalış bence

Uzmanların dediğine göre bu hastalık kontrol altına alınsa bile asla gitmeyecek. İngiltere başbakanı 3 ayda kontrol altına almaya başlarız demiş. İnsanları aylarca eve kapatmak da mümkün değil malesef. Hastalığın etkisini yitirip normal bir grip gibi görülmeye başlaması yıllar alacakmış. Bunu devlet yetkilileri biliyodur illaki. Peki evlere kapanmak neden önemli. Çünkü herkes aynı anda hasta olursa hastaneler yeterli olmayacağı için çok kayıp verilir. Sanırım kontrolllü bir şekilde azar azar hepimiz bu virüse yakalanmak zorunda kalacağız.

Peki bizdeki durum ne bu konuda biliyor musun? Herkes İtalya'yı geçeceğiz diyor ama Almanya gibi hafif hasarla gitmemiz olası mı?

Vaka olarak İtalya'yı geçeriz ama ölüm sayısı İtalya gibi olmaz bence yaş ortalamamamız olsun , sağlık hizmetlerimiz olsun daha iyi şartlarda İtalya'da sistem çöktü hemen bizde o kadar hızlı çökmez ama özel hastanelerin de bu virüs süresinde devlet bünyesine girmesi lazım anca öyle olur bu söylediklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt