- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
kıyma yapıp mideye indirirler kaşla göz arasındaGelin benimkini de yiyin diyecem ama biliyorum gelip afiyetle yerler bu yamyamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıyma yapıp mideye indirirler kaşla göz arasındaGelin benimkini de yiyin diyecem ama biliyorum gelip afiyetle yerler bu yamyamlar.
.Çin'de sokak satıcılığı yapan Kim Chan Yhouya: "Koronavirüs artık Avrupa'nın problemi. Çin'de yine masa hariç dört ayaklı her şey, gemi hariç yüzen her şey ve uçak hariç uçan her şey yenecek."
Ekli dosyayı görüntüle 75239
B İ T T İ K
Bu olay, virüsün planlı olarak yayıldığını düşündüren en büyük etmen benim için.
B İ T T İ K
Ben de bir iki haber paylaşmıştım bununla ilgili. Şöyle bir cevap gelmis
B İ T T İ K
Bu olay, virüsün planlı olarak yayıldığını düşündüren en büyük etmen benim için.
Komplo teorilerine hiç inanmam ama insan '' lan acaba '' diyor.
Birkaç hafta sonra alın size aşısını bulduk derlerse şaşırmam.
Senaryoyu yazayım hemen:
Kendi ülkelerinde kontrollü olarak virüsü yaydılar. Kısa sürede kontrol altına aldılar. Kendilerine bi halt olmadı.
Ancak bütün Avrupa ekonomik anlamda zarar gördü ve uzunca bir süre görmeye de devam edecek.
Avrupa'ya verecekleri 2. etaptaki zarar ise aşıdan olacak. Aşıyı tüm dünyaya satıp parayı kıracaklar.
Fakir ülkelerin pek parası olmadığı için ABD taktiğiyle kendilerine borçlandıracaklar. O ülkelerde askeri üs vs gibi hak sahibi olacaklar ve tabii ki değerli kaynaklarına çökecekler.
Vallahi çok mantıklı geliyor.
Evt dediPahir mi demis bunu? Burnunu kiricam eger dediyse
geçimini abd üzerinden sağlayan ülkeler onlar, el salvador, porto riko, nikaragua vsel salvadorda hükümet 3 ay boyunca su ve elektrik faturalarını tahsil etmeyecekmiş
el salvador
el salvador diyorum
el salvador la![]()
Bizim banklarıda kaldırıyorlarİtalya'da birisi sokakta, bankta ölmüş sanırım video yakın zamana aitse.
İyiyim yav nolsunÇok şükür
Sende iyisindir inşallah.