Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara: ''Hastalıktan büyük kesim iyileşiyor ama iyileşenlerin de akciğerlerinde hasar bırakıyor. Yani bir futbolcu bu hastalığı geçirdikten sonra hayatının kalan kısmında futbol oynayamama ihtimali çok yüksek.'' ( T24)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koronanın bu şekilde mutasyona uğraması bekleniyormuş zaten doğal yani ama yayılmasına izin verilmesi vsyi kastediyorsanız bilemem. Henüz insan yapımı olduğuna dair bir kanıt yok bildiğim kadarıyla. Olay ilk ortaya çıktığında hintliler öyle bir iddia ortaya atmıştı ama hemen geri çektiler çalışmayı.

İtalya'da birisi sokakta, bankta ölmüş sanırım video yakın zamana aitse.
şu mu

indir (75).webp

ük kesim iyileşiyor ama iyileşenlerin de akciğerlerinde hasar bırakıyor. Yani bir futbolcu bu hastalığı geçirdikten sonra hayatının kalan kısmında futbol oynayamama ihtimali çok yüksek.'' (
emoji335.png
T24)
Ben de benzer bir haber okudum. Hasar alan akciğerlerin iyileşmesi 15 yılı bulabilirmiş.

herkese tavsiyem çin ve rus orijinli haberlere en yüksek oranda şüphe ile yaklaşın

haber bazen başka ülke ile alakalı dahi olabilir

Koronanın bu şekilde mutasyona uğraması bekleniyormuş zaten doğal yani ama yayılmasına izin verilmesi vsyi kastediyorsanız bilemem. Henüz insan yapımı olduğuna dair bir kanıt yok bildiğim kadarıyla. Olay ilk ortaya çıktığında hintliler öyle bir iddia ortaya atmıştı ama hemen geri çektiler çalışmayı.
Hasar alan akciğerin tedavisi için bir ilaç veya tedavi yöntemi geliştirilirse emin olacağım çünkü ciddi bir pazar oluşturacak.

Bu virüsün her bulaştığı kişide problem olacaksa iş çok farklı boyuta gider çünkü en az yarımıza bulaşacak öngörüsünde uzmanlar.

Italy is reporting 5,986 new cases of coronavirus and 627 new deaths, raising total to 47,021 cases and 4,032 dead

Italy is reporting 5,986 new cases of coronavirus and 627 new deaths, raising total to 47,021 cases and 4,032 dead

627 ölüm de abartı geliyor artık bana. Her sebepten ölene corona etiketi mi yapıştırıyorlar nedir bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt